Medische behandelingen

Clinic63 helpt u het verouderen van uw huid tegen te gaan. Het team van Clinic63 biedt niet alleen oplossingen aan voor uw huid en lichaam, maar adviseert ook over manieren om de onderliggende oorzaken van huidveroudering aan te pakken.

BodyTite, FaceTite en NeckTite

BodyTite, FaceTite en NeckTite

De behandeling met BodyTite

De BodyTite verwarmt de huid tijdens de behandeling van binnenuit. De warmte, die ontstaat door radiogolven wordt gecontroleerd afgegeven. De temperatuur loopt zo nooit verder op dan 38 graden. Door de warmte trekt de huid zich samen en wordt deze strakker. De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving en normaal gesproken kan je direct na de behandeling naar huis.

De arts verdooft de huid op een aantal plaatsen, maakt kleine sneetjes in de huid en brengt via een dunne canule de verdovingsvloeistof in. Vervolgens wordt het vet met het speciale BodyTite-handstuk als het ware gesmolten. De verfijnde techniek van BodyTite maakt gebruik van onderhuidse warmte waardoor de huid samentrekt en verstrakt wordt. Aan het einde van de behandeling verbinden we de huid.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeltijd is afhankelijk van het aantal en de grootte van de locaties die we behandelen. Iedere behandeling bekijken we individueel. We nodigen je graag uit voor een intakegesprek om jouw specifieke situatie te bespreken.

Na de behandeling

Je kunt bijna meteen na de behandeling naar huis, maar zelf rijden mag niet. De behandeling vindt onder lokale verdoving plaats. Hierdoor verloopt het herstel in de regel snel en kun je je dagelijkse bezigheden weer snel oppakken. Afhankelijk van de behandelde locatie(s) zie je het volledige resultaat na ongeveer 6 maanden.

Welke zones kunnen behandeld worden?

BodyTite is geschikt voor het verstrakken van de huid en het verwijderen van plaatselijke, ongewenste vetophopingen op plaatsen zoals de onderkin, kaalijn, hals, onder oogleden, armen, buik, billen, heupen en bovenbenen. De behandeling is niet geschikt voor zeer zwaarlijvigen en geen alternatief voor afvallen. De behandeling is wél geschikt als je al tijden bezig bent met gewichtsverlies, maar je die laatste pondjes er maar niet vanaf krijgt.

  • Onderkin
  • Kaaklijn
  • Onder oogleden
  • Buik, heupen, maag, taille of rug
  • Benen, dijen, knieen en billen
  • Armen
  • Borsten

Consult

Wij informeren je graag over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk en vrijblijvend consult met de arts. In dit gesprek onderzoeken wij of een behandeling met BodyTite of een alternatieve behandeling aan jouw wensen voldoet. Wij vragen je om je medische geschiedenis en eventueel medicijngebruik zodat wij zeker weten dat jouw gezondheid de behandeling toelaat. Vervolgens nemen wij de hele behandeling stap-voor-stap met je door. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

bodytite
facetite

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search