Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

miraDry behandeling

Anti transpiratie miraDry behandeling

Dé sensatie voor het permanent verminderen van zweet

Heb jij last van overmatig transpireren?

Deze effectieve behandeling pakt de bron van het probleem aan: de overactieve zweetklieren. Hoewel het lichaam zweetklieren nodig heeft om zichzelf te koelen, bevat het lichaam 2-4 miljoen zweetklieren – slechts ongeveer 2% bevinden zich in de oksels. Het elimineren van deze 2% zweetklieren heeft geen invloed op het vermogen van je lichaam om zichzelf te koelen. Deze behandeling is dan ook niet schadelijk voor het lichaam.

Nog een fijne bijkomstigheid: de miraDry behandeling vermindert niet alleen het overmatig zweten, het helpt daarnaast ook nog om onaangename geurtjes te verminderen.

De behandeling

Nadat de huid is verdoofd starten we met de miraDry behandeling. Hethandstuk wordt op de oksel gezet, de okselhuid wordt eerst vacuum gezogen, vervolgens geeft de miraDry nauwkeurig gecontroleerde elektromagnetische energie af aan de oksels. Door de energie ontstaat warmte waardoor thermolyse van de zweet- en geurklierenplaats vindt. Hierdoor worden deze zweet- en geurklieren met hoge precisie en een blijvend resultaat geëlimineerd. Tegelijkertijd wordt de bovenliggende huid tegen oververhitting beschermd door middel van een continu werkende koeling en dient het onderhuidse vet als isolatie.

De duur van de behandeling
Ongeveer 1 uur.

Voor een optimaal resultaat
In de meeste gevallen is een behandeling voldoende om okselzweet permanent te verminderen. Mochten er een twee behandeling nodig zijn, ontvangt u daar maar liefst 50% korting op.

Advies
De meeste patiënten hervatten hun normale activiteiten (zoals weer aan het werk gaan) meteen. Lichaamsbeweging wordt meestal binnen enkele dagen hervat. Enkele dagen na de behandeling kan je last hebben van zwelling, gevoelloosheid, blauwe plekken en gevoeligheid in het okselgebied.

Consult
Uiteraard kan u een afspraak maken voor een kosteloos consult. We zullen tijdens het consult uw klachten in kaart brengen en wensen bespreken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search