Medisch & cosmetische behandelingen

Clinic63 helpt u het verouderen van uw huid tegen te gaan. Het team van Clinic63 biedt niet alleen oplossingen aan voor uw huid en lichaam, maar adviseert ook over manieren om de onderliggende oorzaken van huidveroudering aan te pakken.

Anti Transpiratie: Botox

Anti Transpiratie: Botox

Zweten is heel normaal, iedereen zweet. Zweten is noodzakelijk om ons lichaam af te koelen. Het kan voorkomen dat u last heeft van overmatig transpireren, dat is natuurlijk erg vervelend en kan u in uw dagelijks leven belemmeren. Het vaakst komt dit probleem voor bij de oksels. Ons lichaam bevat 2-4 miljoen zweetklieren waarvan slechts 2% zich in onze oksel bevindt. Het elimineren van deze 2% is niet essentieel voor het afkoelingsvermogen van uw lichaam. U zal dus niet ergens anders opeens meer gaan zweten ( compensatoir zweten) of schade aanrichten aan uw lichaam.

Er zijn twee oplossingen voor het overmatig transpireren:

 1. Botuline Toxine behandeling
 2. De MiraDry behandeling

Een Botuline Toxine behandeling tegen overmatig transpireren wordt ook een Hyperhidrosis behandeling genoemd. Botuline Toxine is een stof die ervoor zorgt dat spieren en zenuwen ontspannen. Door Botuline Toxine in de zenuwen van de zweetklieren te injecteren, stoppen de zweetklieren met het produceren van zweet. Hierdoor heeft u geen last meer van overmatig transpireren.

Op welke plekken wordt Botuline Toxine tegen overmatig transpireren gebruikt?

Overmatig transpireren komt het vaakst voor in de oksels, de handen en/of de voeten. Op alle drie de plekken kan Botuline Toxine de oplossing zijn.

De behandeling

Voor de behandeling vindt er eerst een consult gesprek plaats met de arts. De arts luistert naar uw klachten en samen met u stelt de arts een behandelplan op. Voordat de behandeling plaatst vindt wordt er een verdovende crème op het behandelgebied aangebracht. Hierna injecteert de arts op precieze plekken de Botuline Toxine in de huid.

Het resultaat

Het resultaat is gemiddeld na 2 weken optimaal. U zal echter na 3 tot 5 dagen al wat van de behandeling merken. Gemiddeld houdt het resultaat van een Botuline Toxine behandeling tegen overmatig transpireren 3 tot 6 maanden aan. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van hoe snel uw lichaam de Botuline Toxine afbreekt.

Nazorg

Het is belangrijk dat u na de behandeling 48 uur geen inspanningen uitvoert waarbij u gaat transpireren. Wacht dus met het bezoek aan een sauna of het nemen van een heet bad. Daarnaast mag u 24 uur niet hard wrijven op het behandelde gebied en niet onder de zonnebank.

 • Dit is een gemiddelde indicatie: dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten. 

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen & risico’s van een Botox behandeling?

Botuline Toxine wordt toegediend via een injectie. Hierdoor is er altijd een kans dat er een blauwe plek of kleine bloeduitstorting ontstaat op het punt waar de injectie is toegediend. Meestal verdwijnen deze blauwe plekken binnen 3 tot 5 dagen.

Anti-transpiratie: Miradry

MiraDry behandeling tegen overmatig transpireren

De MiraDry behandeling is de oplossing wanneer je permanent van klachten zoals overmatig transpireren en/of een zweetgeur af wil komen die je in je dagelijks leven belemmeren. U zal hierna nooit meer last hebben van deze klachten. Door middel van geluidsgolven worden de zweetklieren in de huid uitgeschakeld. Hierbij is dus geen operatie nodig en u heeft geen last van een hersteltijd!

De behandeling

Voor uw behandeling vindt er eerst een consult gesprek plaatst met de arts. De arts luistert naar uw wensen en samen wordt er een behandelplan opgesteld. Zodra de behandeling wordt uitgevoerd, wordt u lokaal verdoofd. Daarna wordt er een tijdelijke tattoo aangebracht die het behandelingsgebied aanduidt. Vervolgens worden door het handstuk microgolfstralen in de huid afgevuurd. Deze golven komen op 2-5mm diep en verbranden de zweet- en geurklieren. Als leuke bijwerking verliest u ook 60 tot 70% van de haren!

Voordelen:

 • Onmiddellijk en permanent resultaat
 • Korte hersteltijd
 • Bestrijdt zweet, geur en haar in de oksel
 • U kan een gemiddelde zweetreductie verwachten van 82% na slechts 1 behandeling.

 De duur van de MiraDry behandeling
De behandeling neemt ongeveer 1 uur in beslag. Het resultaat van de MiraDry behandeling is permanent.

Voor een optimaal resultaat
In de meeste gevallen is een behandeling voldoende om okselzweet permanent te verminderen. Het kan echter voorkomen dat u een tweede behandeling nodig heeft voor een optimaal resultaat.

Advies
De meeste patiënten hervatten hun normale activiteiten (zoals weer aan het werk gaan) meteen. Lichaamsbeweging wordt meestal binnen enkele dagen hervat. Enkele dagen na de behandeling kan je last hebben van zwelling, gevoelloosheid, blauwe plekken en gevoeligheid in het okselgebied.

Plexr Soft Surgery

Plexr Soft Surgery

Plexr Soft Surgery is een veilige en innovatieve methode voor non-invasieve medisch-cosmetische behandelingen. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact waardoor de overtollige huid verdampt. Middels coagulatie trekken de huidvezels samen wat resulteert in huidverstrakking, remodellering en een liftend effect.

Plexr Soft Surgery behandeling
Behandelingen met de Plexr worden uitgevoerd door een arts die speciaal voor deze methode is getraind. De huid wordt 45 minuten voorafgaand aan de behandeling oppervlakkig verdoofd, hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos. Doordat het een non invasieve methode is hoeft er niet gesneden te worden en komen er geen bloedingen en hechtingen aan te pas.

Indicaties voor een Plexr behandeling
De methode is geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijden. Plexr Soft Surgery kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Het is een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie en het verwijderen van overtollig huid. Daarnaast bewerkstelligd de methode een liftend effect voor zones zoals de kaaklijn, hals, mondhoeken, wenkbrauwen etc. Tevens is Plexr geschikt voor huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentvlekken, wratten, ouderdomsvlekken, tatoeage verwijdering, donkere kringen, xanthelasma en striae.

Het effect van een Plexr behandeling
Naast het bewerkstelligen van huidverstrakking en remoddelering, beschikt de methode over een indirect lang termijneffect. Het geeft een stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastine vezels. Dit zorgt voor verbetering van de huidstructuur. 

Resultaat
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid huid overschot, complexiteit van het huidprobleem en individuele wensen. Meestal één behandeling voldoende, soms kunnen er nog één of meerdere behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de indicatie.

Advies
Het advies is om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit, geeft aan wat u kunt verwachten en de mogelijkheden zijn.

Aptos draadlift

Aptos draadlift

De Aptos draadlift behandeling is effectief voor huidverstrakking en huidverjonging. Met behulp van veilige oplosbare hechtdraadjes met kegeltjes wordt de huid op een subtiele manier gelift. Deze behandeling kan ingezet worden op plekken waar de huid verslapt is zoals de onderkin, hals of wenkbrauwen. Aptos draden worden momenteel gezien als de beste draden op de markt voor huidlifting en huidverbetering. Dit komt door de hoge kwaliteit, bijzondere samenstelling en het effectieve resultaat wat te bereiken is met de krachtige draden. 

De behandeling
Tijdens de behandeling wordt de huid verdoofd. Vervolgens prikt de behandelaar gaatjes in de huid en worden de hechtdraadjes onder de huid geplaatst. Het effect van de behandeling is direct te zien. De hechtdraadjes die onder de huid zijn aangebracht, lossen vanzelf op wat een collageen aanmaak stimuleert. Dit zorgt ervoor dat het gelifte weefsel zicht vastzet op de nieuwe positie.

Advies

De Aptos draadlift behandeling wordt aanbevolen voor mannen en vrouwen vanaf 30 jaar die huidveroudering tegen willen gaan zonder een zware operatieve behandeling. De Aptos draadlift behandeling is niet aanbevolen als u allergisch bent of gevoelig voor biomaterialen.

Duur van de behandeling
30 minuten

Resultaten

Het resultaat van een Aptos draadlift behandeling blijft gemiddeld 1,5 jaar zichtbaar.

TCA Peeling

TCA Peeling

Een TCA (Trichloorazijnzuur) Peeling is een chemische peeling wat de huidstructuur helpt verbeteren, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden vermindert. Clinic63 hanteert de Easy TCA Peeling. Het resultaat is een frissere en jongere uitstraling van de huid.

De Easy TCA Peeling is geschikt voor alle huidtypes. Voor de indicaties pigmentvlekken, rokershuid, zwangerschapsmaskers en acne littekens kunt u ook gebruik maken van de TCA Peeling. Voor een optimaal resultaat worden peelings in kuurvorm aanbevolen.

De behandeling
Tijdens de behandeling ervaart u een warm, branderig en trekkerig gevoel. Dit betekent dat de behandeling goed werkt. Na de peeling wordt de huid behandeld met een crème, de zogenaamde Post Peel Mask, die de pijn stopt en ontstekingen van de huid voorkomt.

De effecten van de TCA Peeling zijn:
• Frissere en jongere uitstraling van de huid
• Verbetering van de conditie van de huid
• Verbetering huidstructuur, verfijnen van de poriën
• Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
• Verminderen van pigmentvlekken

Deze peeling werkt zowel preventief als probleemoplossend en is geschikt voor iedereen die de gevolgen van huidveroudering wil verminderen. De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decolleté en handen. De conditie van de huid verbetert significant van de peeling.

 Huidreactie
Na de behandeling zal de huid wat rood zijn, voelt trekkerig aan en er kan een lichte zwelling optreden. De dag na de behandeling zal de huid ‘barsten’ waarna u hoogstwaarschijnlijk zult vervellen en de huid schilferig kan zijn. Na het vervellen kan de huid nog droog en schilferig zijn. Een nieuwe huid is op dat moment in de maak. Clinic63 adviseert om tijdens het vervellen, wat enkele dagen tot een week kan aanhouden, niet aan de huid te zitten. De totale herstelduur is ongeveer 2 weken.

Nazorg
Na de behandeling smeert u minimaal 4 weken lang zonnebrandcrème op uw gezicht met minimaal factor 30 – 50. Breng dit meerdere malen per dag aan. Een spf-factor (SPF staat voor Solar Power Factor) in uw dagcrème is niet voldoende.

Duur van de behandeling
20 minuten

Interval
2 tot 4 weken

Consult
Clinic63 adviseert om eerst een afspraak te maken voor een gratis consult van 10 minuten. De behandelaar informeert u over de behandeling, de te verwachten resultaten en de nabehandeling. Tevens is het in sommige gevallen noodzakelijk de huid voor te bereiden op de peeling d.m.v. gebruik van een Skin Tech Blending Bleaching cream. Deze dient zeker 2 weken voor start van de eerste peeling 2x daags aangebracht te worden en kan bij Clinic63 aangeschaft worden.

Advies
Clinic63 adviseert tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken en vier tot zes weken voor en na de behandeling de huid niet bloot te stellen aan de zon. Op de dag zelf liever geen make-up dragen en geen make-up te dragen op de huid gedurende 48 uur na de behandeling. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème of andere neutrale crème of zalven zonder parfum zoals Vaseline, kunt u gebruiken bij een trekkerige huid.

Beenvaatjes

Beenvaatjes

Heeft u last van oppervlakkige zichtbare beenvaatjes? (ook wel haarvaatjes op de benen of besenreiser genoemd). Dat is vervelend! Zichtbare beenvaatjes kunnen door verschillende aspecten ontstaan; ze kunnen ontstaan door zwangerschap, doordat u een staand beroep heeft of door erfelijke aanleg.

Deze beenvaatjes hebben geen functionaliteit meer aangezien ze niet bijdragen tot het vervoer van het bloed naar het hart. De beenvaatjes gaan niet meer vanzelf weg, de enigste oplossing hiervoor is een behandeling door middel van een laser of door een behandeling van een arts.

Laserbehandeling voor beenvaatjes

Voor oppervlakkige beenvaatjes gebruiken we bij Clinic63 de LP Yag laser. Dit laserapparaat haalt de behandelaar over de beenvaatjes. Het laserlicht dringt door de huid en zoekt de ‘oxyhemoglobine’ (dit geeft bloed z’n rode kleur) van het bloed op. Dit verwarmt de bloedvaatjes, waardoor de vaatwand samentrekt. Het lichaam ruimt de overblijfselen vervolgens op. Dit proces voelt tijdens de behandeling warm en eventueel branderig aan.

 Huidreactie
Direct na de behandeling zal de huid rood zijn. Ook kan er eventueel een lichte zwelling ontstaan. Dit zal 1 tot 2 dagen aanhouden. De bloedvaten kunnen er na de behandeling feller van kleur uitzien. Dit kan enkele weken nodig hebben om weg te trekken.

Duur van de behandeling
20 minuten 

Voor een optimaal resultaat
Minimaal 3 behandelingen*

 Interval
6 – 8 weken

Advies
Het is belangrijk om na de behandeling de huid te koelen. Dit kan met een koelelement uit de koelkast of vriezer met daaromheen een theedoek zodat de huid niet direct in contact komt met het koelelement. Koel de huid 5 tot 10 minuten en herhaal zolang het nog gloeiend of branderig aanvoelt.

 • Wij adviseren u gedurende 48 uur na de behandeling niet te sporten of een sauna te bezoeken. De huid heeft deze tijd nodig om goed te kunnen helen.
 • Minimaal 4 weken voor de behandeling en 4-6 weken na de behandeling geen of minimale blootstelling aan uv-stralen. Dit betekent ook geen bezoek aan de zonnebank. Gebruik daarnaast een zonnebrandcrème met spf 30-50.
Kalk / schimmelnagels

Kalk / schimmel nagels

Voor de behandeling van kalknagels (ook wel schimmelnagels genoemd en de medische benaming is ‘onychomycosis’.) maakt Clinic63 gebruik van de ClearChoice methode.

Onbehandelde schimmelnagels of kalknagels kunnen na verloop van tijd geelwit, geelbruin of zelfs bruinzwart van kleur worden. De nagel is vaak ook in sterke mate verdikt. De nagel kan loslaten van de onderlaag en afvallen. Er groeit vervolgens een nieuwe nagel uit die echter op zijn beurt ook geïnfecteerd zal zijn met de schimmel. Meestal is de grote teen het begin van de infectie. Om dit patroon te doorbreken, is de ClearChoice methode een mogelijkheid.

De behandeling

Tijdens deze behandeling wordt door middel van laser de harde buitenschel van de schimmelsporen gebroken en het gebied onder het nagelbed verwarmd. Daarna worden de ongewenste micro-organismen onschadelijk gemaakt. De nagel wordt warm en kan een branderig gevoel opleveren wat direct verdwijnt op het moment dat de laser van de nagel af is. De ClearChoice methode is een snelle behandeling. Het duurt slechts tien minuten per voet.

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. Dit komt omdat het 7 tot wel 9 maanden kan duren voordat er een volledig nieuwe nagel is terug gegroeid.

Duur van de behandeling
10 minuten (per voet)

Voor een optimaal resultaat
3 – 6 behandelingen*

Interval
4 weken

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Advies vooraf de behandeling

 • U dient bij uw pedicure of podoloog de nagel te laten frezen. Zo dun mogelijk. Dit zorgt ervoor dat de laserstraal ook daadwerkelijk het gebied bereikt waar het nodig is. Daarnaast wordt het u aangeraden om schone sokken mee te nemen.
 • Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om uw lakens en sokken op minimaal 60 graden te wassen. Desinfecteer de instrumenten voor de verzorging van uw nagels, zoals een nagelschaartje. Gebruik wegwerpvijltjes voor bij het vijlen van uw nagels. Tot slot adviseren wij om schoenen, slippers, sloffen, sandalen en dergelijke te behandelen met een antischimmelspray of -poeder. Geen nagellak gebruiken gedurende het gehele herstelproces.
Pigment vlekken

Pigment vlekken

Gedurende de dag staan we voortdurend bloot aan (teveel) zonlicht. Met het ouder worden tonen de effecten van teveel zonlicht zich met vlekkerige pigmentvlekken. Pigmentvlekken komen vooral voor in het gelaat, in het decolleté en op de handen.

Clinic63 behandelt deze ontsierende pigmentvlekken met de Harmony XL IPL Laser.

Met de Harmony wordt het overtollig pigment op effectieve wijze afgebroken. De roodbruine kleur van de oppervlakkige pigmentvlekken in de huid wordt door middel van speciaal laserlicht geabsorbeerd. De huid daaronder blijft intact. Het resultaat is dat de pigmentvlekken lichter worden.

Tijdens deze behandeling vindt bewust een oppervlakkige verbanding plaats op de plek van de pigmentvlek. U merkt een gevoel van warmte door de huid heen gaan. Dit kan wat branderig aanvoelen. De gel die tussen de huid en de laser zit, werkt verkoelend en geleidt het laserlicht beter. Ook wordt de huid naderhand gekoeld en verzorgd.

Deze behandeling is vooral effectief voor enkele vrijstaande pigmentvlekken. Daarnaast is het niet effectief voor de donkere huid.

Huidreactie
Pigmentaties kunnen in eerste instantie donkerder kleuren en er kunnen korstjes ontstaan. Dit duurt enkele dagen tot twee weken, maar dit verdwijnt vanzelf. Belangrijk is dat u de huid zoveel mogelijk met rust laat door niet aan de korstjes te krabben en contact met direct zonlicht tot vier weken na de behandeling te vermijden. Een brandiger gevoel kan nog 1 tot 2 dagen aanhouden.

Duur van de behandeling
10 – 20 minuten

Interval
4 – 6 weken

Voor een optimaal resultaat
2 – 3 behandelingen*

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Advies
Vermijd zoveel als mogelijk blootstelling aan uv-stralen (ook geen zonnebank). De uv-stralen kunnen de pigmentvlek donkerder kleuren. Vermijd daarom de zon en gebruik een zonnebrandcrème met spf 30/50.

Nazorg
Het is belangrijk om na de behandeling de huid te koelen. Dit kan met een koelelement of koud kompres uit de koelkast of vriezer met daaromheen een theedoek zodat de huid niet direct in contact komt met het koelelement. Mocht de huid gevoelig blijven, herhaal het koelen dan met elke keer 5 minuten rust, totdat het gevoel is genormaliseerd.

Vitiligo

Vitiligo

Vitiligo wordt gekenmerkt door (meestal) symmetrisch, witte, scherp begrensde laesies die verschillend van vorm en grootte kunnen zijn en zich kunnen uitbreiden. Soms vertonen de laesies gehyperpigmenteerde randen. De kenmerkende plaatsen zijn handen, voeten, op locaties waar herhaaldelijk trauma is geweest, in lichaamsplooien, op slijmvliezen en op sterk gepigmenteerde gedeelten zoals het gelaat. Het kan op elke leeftijd ontstaan.

Een precieze oorzaak is onbekend, echter is wel bekend dat erfelijke factoren een rol spelen. In sommige gevallen kan vitiligo door een auto-immuunziekte ontstaan, een stoornis in het afweermechanisme van het lichaam.

Spontaan herstel van vitiligo is mogelijk, met name bij zonlicht blootgestelde delen. Echter is volledig herstel in de meeste gevallen niet mogelijk. Vitiligo van de lippen, handen en het gezicht herstelt bijna nooit spontaan. Vitiligo die op latere leeftijd ontstaat, treed minder vaak spontane verbetering op. Aannemelijke factoren welke vitiligo kunnen uitlokken zijn emotionele spanningen, zonverbranding, ernstige ziekten, operaties, zwangerschap en beschadiging van de huid.

Vitiligo behandelen met Excimer laser
Lasers worden veelvuldig gebruikt voor de behandeling van pigmentafwijkingen. De Excimer laser is een uitstekende behandeling wanneer er gebrek of verlies is van pigment in de huid. Er zijn drie typen hypopigmentatie; ten gevolge van een auto-immuunziekte zoals vitiligo, een huidaandoening zoals psoriasis of als gevolg van letsel of schade. In sommige gevallen is de hypopigmentatie permanent, in andere gevallen kan het behandeld worden of zelfs spontaan genezen. Dit hangt af van het type, de ernst en de oorzaak van het probleem. 

De behandeling
De Excimer laser werkt middels sterk geconcentreerd UVB laserpulsen, deze techniek stimuleert de aanmaak van pigment. Door het gebundelde licht kan er zeer nauwkeurig behandeld worden, een groot voordeel is dat de bijwerkingen hierdoor nihil zijn.

Huidreactie
De behandeling zelf is pijnloos, direct of kort na de behandeling kan eventueel een warmte sensatie optreden wat voelt als een zonverbranding. Overige huidreacties zijn roodheid, lichte zwelling en een branderig gevoel. In een zeldzaam geval treedt er blaarvorming, dit is een ontschuldige huidreactie en droogt vanzelf in na 1 of 2 dagen. Jeuk en huiduitslag kunnen tevens voorkomen, dit is een voorbijgaand verschijnsel en herkend u aan de rode vlekjes en/of bultjes op de behandelde plekken.

Duur behandeling
20 minuten afhankelijk van de grootte van het aangedane gebied

Interval
1 à 2 keer per week

Frequentie voor optimaal resultaat
Afhankelijk van de indicatie

 Advies
Tijdens de behandelperiode is het van groot belang dat u 6 weken voor en 6 weken na de behandeling niet gaat zonnebaden of gebruik maakt van de zonnebank. Wanneer u medicatie gebruikt, dit graag melden aan uw behandelaar. In sommige gevallen kan het de behandeling beïnvloeden.

Nazorg
Na de behandeling mag u de huid koelen. Dit kan met een koud kompres of een koelelement, zorg ervoor dat het koelelement niet direct in aanraking komt met de huid. Mocht de huid gevoelig blijven herhaal het koelen dan met elke keer 5 minuten rust, totdat de huid is genormaliseerd. Houdt de huid soepel met een hydraterende crème. 

Consult
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseert Clinic63 een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis en vrijblijvend consult van 10 minuten wat u met uw huidtype kunt verwachten.

Shockwave erectiestoornis

Shockwave erectie stoornis & prestatie verbetering

Iedereen wil het maximale uit zichzelf halen. Met een shockwave behandeling is het mogelijk om de doorbloeding van het lichaam aanzienlijk te bevorderen en tegelijkertijd de stofwisseling te stimuleren. Veel mannen krijgen op vroege of latere leeftijd te maken met een verminderde erectie of verminderde seksuele prestatie. Om verschillende redenen kan de erectie niet sterk genoeg zijn voor geslachtsgemeenschap of kan deze niet lang genoeg worden volgehouden. Als dergelijke erectieproblemen vaker of over een langere periode voorkomen, kan dit leiden tot een zogenaamde erectiestoornis.

De behandeling

Verschillende klinische studies over erectiestoornissen tonen een aanzienlijke verbetering van de doorbloeding aan. Een schokgolfbehandeling voor erectiestoornissen is succesvol als een op zichzelf staande toepassing en kan ook worden gebruikt in combinatie met andere vormen van behandelingen. Het apparaat geeft radiale schokgolven om en rond de penis. De shockwave behandeling is nagenoeg pijnloos en er zijn geen verdere bijwerkingen. De behandeling kan daarom succesvol worden gecombineerd met onder andere een PRP behandeling, de zogenaamde P-Shot.

Resultaat

Afhankelijk van de mate van de huidige prestatie zijn er gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig om een blijvende verbetering van de erectie te bereiken. De behandeling duurt ongeveer 25 minuten en moet 1 tot 2 keer per week worden uitgevoerd. Er zijn nagenoeg geen risico’s of negatieve effecten. De shockwave behandeling kan verder uitgebreid worden met onder anderen een PRP behandeling. Een positieve verandering en een langere of sterkere erectie wordt vaak al na de eerste toepassing gemeld. Enkele effecten zijn: Langere erectie, verbeterde stijfheid van de penis, bevordert de ontwikkeling van nieuwe bloedvaten, verbeterde doorbloeding van de penis en verbeterde stimulatie van de penis. Resultaat kan niet gegarandeerd worden en verschillend per persoon en levensstijl.

Femilift vagina verstrakking

Femilift vagina verstrakking

Minder volume als gevolg van verlies van collageen door huidveroudering of na een bevalling kunnen een structurele verandering in de vagina en ondersteuning van de urinebuis veroorzaken. Dit kan mogelijk leiden tot stressincontinentie en een reductie van seksuele prikkels. FemiLift is een innovatieve gefractioneerde laserbehandeling die de aanmaak van nieuw collageen stimuleert en zorgt voor een natuurlijke verstrakking van de vaginawand en vermindering van stressincontinentie.

Hoe werkt FemiLift?
De geleidelijke verhoging van de temperatuur van de vaginawand met behulp van de gefractioneerde laser bevordert de aanmaak en contractie van collageen en elastine. Het weefsel wordt hersteld tot een jeugdige staat en voorzien van dikkere en langere collageen strengen. Dit resulteert in de uiteindelijke verstrakking van de vaginawand, een verbeterde seksuele prikkeling en een afname van stressincontinentie.

Het behandelprotocol van FemiLift bestaat gemiddeld uit 3 behandelingen met een interval van 4 á 6 weken. De behandeling kan op poliklinisch niveau worden verricht, zonder enige verdoving, is absoluut niet invasief, duurt ongeveer vijftien minuten en is vrijwel pijnloos.

Een van onze specialisten kan u informeren of de behandeling geschikt voor u is.

Wat kunt u van de FemiLift verwachten?

 • Afname van droogheid
 • Geen negatieve bijwerkingen
 • Herstellen van de kracht en elasticiteit
 • Vermindering van klachten
 • Snel en nagenoeg pijnloos
 • Veelzijdig te gebruiken bij veel voorkomende klachten
 • Discrete behandeling
Vraag & Antwoord - Injectables

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search