Medische behandelingen

Clinic63 helpt u het verouderen van uw huid tegen te gaan. Het team van Clinic63 biedt niet alleen oplossingen aan voor uw huid en lichaam, maar adviseert ook over manieren om de onderliggende oorzaken van huidveroudering aan te pakken.

Lipolyse laserbehandeling met de MedArt Smart Sculpt

Naarmate we ouder worden, kan onze huid slapper worden. Na verloop van tijd kan deze verzakking onder de kaaklijn zichtbaar zijn en ontstaan de zogenaamde ‘’hamsterwangen’. Het gevolg is dat de kaaklijn niet meer mooi doorloopt.

Bovendien wordt de huid slapper naarmate  men ouder wordt, waardoor huidverslapping en volumeverlies plaatsvindt.

Met de lipolyse laserbehandeling wordt onderhuids door middel van laserlicht via een  speciale fiber warmte afgegeven aan het vetweefsel, waardoor de vetcellen beschadigen en worden afgebriken. Daarnaast treedt er huidverstrakking op

 

Tijdens de behandeling
Een lipolyse laserbehandeling bijvoorbeeld van de onderkin wordt onder plaatselijke verdoving gedaan. Bij de ingreep zal de arts als eerste de probleemgebieden aftekenen. Na de verdoving wordt via een aantal prikgaatjes de canule onderhuids ingebracht. De arts zal de canule vlak onderhuids heen en weer bewegen, waarbij aan het uiteinde van de canule de fiber de warmte afgeeft. Deze warmte zorgt ervoor dat het vetweefsel wordt gesmolten. De insteekopeningetjes zijn zo klein dat deze in de meeste gevallen niet hoeven te worden gehecht.

 

Na de behandeling

Na de laserbehandeling kan er nog verdoving onder de huid zitten. Het gebied is daardoor nog wat gezwollen.

Er wordt een compressieverband aangebracht welke u minimaal twee dagen dient te dragen. Hierdoor wordt het vocht dat nog uit de insteekopeningetjes komt geabsorbeerd. Door de druk van het verband wordt de zwelling tegengegaan en een begin gemaakt met het herstellen van de huid. Na het verwijderen van het verband kunt u deze thuis nog een aantal dagen dragen om dit proces te bevorderen. De eerste dagen kan er sprake zijn van wat zwelling en blauwe plekken, die snel weer verdwijnen. In de eerste weken na de behandeling zal de vetreductie al zichtbaar zijn, die wekelijks toeneemt. De huidverstrakking komt later.

De eindresultaten zijn na drie tot zes maanden goed zichtbaar.

 

Riscico´s en complicaties

Lipo-laserbehandeling is een beperkt invasieve ingreep. De insteekopeningen voor de canule hebben een minimale doorsnede. Desondanks is er een klein risico op het ontstaan van een infectie. Om dit te voorkomen zal er enkele dagen antibiotica voorgeschreven worden. Verder is er een klein risico op het ontstaan van brandwonden in de huid. Deze zullen spontaan in de meeste gevallen genezen.

Met de Lipolyse Laser kunt u onder andere de volgende gebieden behandelen:

 • kaaklijn
 • onderkin
 • bovenarmen
 • maag
 • buik
 • lovehandles
 • rug
 • onderrug
 • billen
 • bovenbenen
 • binnenkant knieën

* Één zone is bijvoorbeeld binnenkant knieën aan beide kanten, beide armen of de onderkin.

 

Consult

Voorafgaande de behandeling zal er een consult plaatsvinden met een van onze artsen. De arts zal in samenspraak met u de wensen en mogelijkheden bespreken. Bovendien kunt u ten tijde van dit vrijblijvende consult al uw vragen stellen aangaande de Lipolyse laser behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63 via info@clinic63.nl of bel naar 088 0157 100

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search