Lipolaser behandeling

 In Afslanken, Clinic63, Laserbehandeling

Lipolaser

We hebben er allemaal wel eens last van, die vetrollen die maar niet verdwijnen hoe hard je ook sport en hoe erg je ook op je voeding let. Gelukkig is Clinic63 met de behandeling gekomen waar je al die tijd op hebt gewacht. Namelijk: de lipolaser. Deze vorm van liposuctie kan worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving terwijl de ‘klassieke’ liposuctie meestal wordt gedaan onder gehele verdoving. Wat zo fijn is van deze behandeling is dat je niet zoveel impact op je lichaam heeft, doordat je plaatselijk verdoofd wordt. Bovendien is de behandeling ook minder invasief dan de klassieke liposuctie, waarbij de herstelperiode minder lang is.

Wat is de Lipolaser?

De lipolaser is een vrij nieuwe ontwikkeling op gebied van figuurcorrectie. De lipolaser is een low level laser die ontworpen is om lichaamsvet te verwijderen onder plaatselijke verdoving. De methode is perfect om probleemgebieden aan te pakken die niet weggaan met sporten en gezonde voeding. Deze revolutionaire behandeling is afkomstig uit de medische wereld en is in het algemeen volkomen pijnloos, veilig en geschikt voor alle huidtypes. (FDA goedgekeurd)

Waarom zou je voor de lipolaser kiezen?

De lipolaser methode is een nieuwe manier om liposuctie uit te voeren. Net als bij de ‘klassieke’ behandeling van liposuctie zijn de principes van de lipolaser hetzelfde. De laser heeft als doel om overtollig vetweefsel te verwijderen. Het verschil is dat de Lipolaser met een lasertechnologie werkt die de vetcellen vloeibaar maken. Daardoor kunnen de vetcellen na de laserbehandeling makkelijker worden weggezogen en wordt er minder schade aangericht aan het omliggende weefsel. Dit is voor je herstel bevorderlijk. Het vermindert blauwe plekken en zwelling. Ook is de herstelperiode veel korter.

Heb je na dit artikel interesse of vragen over deze behandeling? Aarzel dan niet en boek vrijblijvend een consult bij een van onze gespecialiseerde artsen, op een van onze 6 locaties in Nederland.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

deweekvan1c-teamc63