Tixel behandeling

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Pixel Fractional laser

Tixel laserbehandeling

Een Tixel behandeling is een nieuwe behandeling voor het verstrakken van de huid in het gelaat en de fijne lijntjes rondom de ogen. Het zorgt voor een minder doffe huid, minder aanwezige littekens en pigmentvlekken. Doordat de Tixel de huid kort verhit, maakt de huid als reactie nieuwe collageen en elastine aan. Collageen en elastine zijn de bestandsdelen in de huid die zorgen voor de stevigheid en de verstrakking van de huid.  Door de effectiviteit van de Tixel is het mogelijk om een ooglift of een halslift te doen zonder een intensieve ingreep.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact met ons op.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Wanneer is een Tixel behandeling geschikt?

Indicaties voor de Tixel Laser

 • Algehele huidverjonging;
 • Huidverstrakking;
 • Stralende egale teint;
 • Rimpels en fijne lijntjes;
 • Acné littekens;
 • Rest acné;
 • Striae
 • Hangende boven- en onderoogleden;
 • Het verbeteren van de poriestructuur;
 • Kraaienpootjes rondom de ogen.

 

Contra-indicaties Tixel laser

 • Zwangerschap en borstvoeding;
 • Actieve koortsblaasjes, herpes simplex of wratten in het te behandelen gebied;
 • Gewonde, zonverbrande huid in het te behandelen gebied;
 • Roaccutane, of hydrocortison gebruik binnen 6 maanden;
 • Geschiedenis van bestralingstherapie in het te behandelen gebied;

Heeft u recent al een huidbehandeling gehad, en twijfelt u of hiermee rekening moet houden? Geef het even aan bij de arts en dan wordt er samen naar de beste behandeldatum gezocht.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

De behandeling

Na het reinigen en ontsmetten van de huid gaat de arts met de Tixel laser geconcentreerde pulsen aanbrengen op de huid. Dit gebeurt via een matrix van kleine pyramides die de gehele behandeling steriel blijven. De pulsen die de Tixel laser geeft duren ca.10 milliseconden. Dit zorgt voor snelle ablatie (verdamping) van de dode huidcellen.

Tijdens de behandeling behandelen we 25% van de huid. Na 4 tot 6 behandelingen is de huid volledig vernieuwd. Het proces waarbij de huid collageen en elastine aanmaakt blijft gedurende 4 tot 6 maanden actief. Je huidstructuur zal na de behandeling zijn verbeterd omdat de huid zich zal verstrakken en verstevigen. Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar en uw huid zal weer stralen.

Hersteltijd

 Na de Tixel behandeling zal de huid roder, warmer en wat gezwollen zijn voor ongeveer 24 uur. De volledige hersteltijd is ongeveer 6-8 dagen. De huid zal strak aanvoele en het zal voelen alsof de huid verbrand is. Na 2-4 dagen kan de huid bruine, droge schilfering van minuscule stipjes vertonen. De huid zal dan lichtbrons er uit zien. Directe blootstelling aan de zon moet vermeden worden voor ongeveer 3 maanden na de behandling. Gebruik na de behandeling
 

Pixel Laser behandeling

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een Tixel behandeling?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je veelgestelde vragen over een ooglidcorrectie behandeling.

Is een Tixel behandeling veilig?

Ja, een Tixel behandeling bij Clinic63 is volkomen veilig doordat we behandelen met warmte en niet met licht. Daarnaast is het Tixel apparaat waar wij mee werken medische CE gekeurd.

Is een Tixel behandeling pijnlijk?

Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Doordat de Tixel warme pulsen geeft op de huid wordt dit vaak vergeleken met kleine prikjes die goed verdraagbaar zijn.

Wat kost een Tixel behandeling?

De prijs van een Tixel behandeling vind je hier.

Wat is het voordeel van een Tixel behandeling?

Een Tixel behandeling heeft veel voordelen. Naast dat er weinig hersteltijd nodig is, zorgt de Tixel voor een langdurige huidverstrakking en versteviging. Ook worden fijne lijntjes, littekens en zonbeschadiging minder zichtbaar.

Hoe lang is de hersteltijd na een Tixel behandeling?

Na de behandeling zal de huid rood en licht gezwollen zijn. Dit is een normale reactie van de huid en zal enkele uren tot 2 dagen aan kunnen houden. Na 2-4 dagen zal de huid bruin worden en droog aanvoelen. Schilfertjes zullen zich op de huid vormen. Binnen 7 dagen na de behandeling zal de huid volledig hersteld zijn.

Voor welke huidtypen is een Tixel behandeling geschikt?

Een Tixel behandeling is veilig voor een zeer lichte huid tot een getinte huid. Bij donkere huidtypes adviseren we daarom om de behandeling alleen in de winterperiode te ondergaan.