Laserbehandelingen

Clinic63 maakt voor haar laserbehandelingen gebruik van Harmony XL, het meest uitgebreide platform voor laserbehandelingen. Wij hebben gekozen voor de Harmony XL omdat dit apparaat zeer veilig is, dus geen risico op het ontstaan van huidschade. Het is zeer effectief en efficiënt, dus daarom kunnen we sneller en minder vaak behandelen met hetzelfde resultaat, hetgeen u tijd scheelt. Daarnaast is de behandeling veel comfortabeler door de ingebouwde techniek (koeling) waardoor de behandelingen voor u veel aangenamer zijn.

Laserbehandelingen
Pixel & Clearlift pakket

PIXEL EN CLEARLIFT PAKKET

Clinic63 hanteert de Pixel Fractional behandeling voor huidverjonging. Deze laser schiet hele kleine perforaties in de huid met behulp van laserlicht. Deze kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen en meer collageen aan te maken. De Clearlift Facelift laser maakt door middel van warmte microperforaties in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van fibroblasten gestimuleerd en wordt hierdoor ook meer collageen aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat rimpeltjes vervagen en de huid er vele malen strakker uitziet.

De behandeling
U start met een Pixel Fractional behandeling en twee weken later volgt de Clearlift Facelift laser. De Pixel Fractional laser werkt aan de buitenkant van de huid en de Clearlift Facelift laser aan de binnenkant. De combinatie van deze twee behandelingen zorgt voor een optimaal resultaat van huidverjonging en huidverbetering. Met dit pakket heeft u recht op 3 Pixel Fractional behandelingen of 3 Clearlift Facelift laserbehandelingen.

Duur behandeling
30 minuten per behandeling

Advies
Bij een donkere of zongebruinde huid is de Pixel Fractional behandeling niet mogelijk. Overleg met uw behandelaar de mogelijke opties voor eventueel een andere behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search