Laserbehandelingen

Clinic63 maakt voor haar laserbehandelingen gebruik van Harmony XL, het meest uitgebreide platform voor laserbehandelingen. Wij hebben gekozen voor de Harmony XL omdat dit apparaat zeer veilig is, dus geen risico op het ontstaan van huidschade. Het is zeer effectief en efficiënt, dus daarom kunnen we sneller en minder vaak behandelen met hetzelfde resultaat, hetgeen u tijd scheelt. Daarnaast is de behandeling veel comfortabeler door de ingebouwde techniek (koeling) waardoor de behandelingen voor u veel aangenamer zijn.

Laserbehandelingen
Ooglidverstrakking

Ooglidverstrakking

De Harmony XL ooglidverstrakking behandeling zorgt ervoor dat u een frisse en stralende blik (terug) krijgt. Deze behandeling is uitermate geschikt voor subtiel hangende oogleden en een verslapte huid en fijne lijntjes rondom de ogen.

Deze laserbehandeling maakt door middel van laserlicht, duizenden microscopische kleine perforaties in de huid rondom het oog, wat de huid stimuleert om collageen aan te maken. Collageen zorgt voor een snelle huidvernieuwing. Op deze manier krijgt de huid rondom de ogen haar natuurlijke spanning terug. Het omliggend weefsel blijft tijdens de behandeling onbeschadigd.

Duur van de behandeling:
10-20 minuten

Interval:
3 tot 4 weken

Voor een optimaal resultaat:
4 – 6 behandelingen*

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Consult:
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 10 minuten wat u met uw huid- en haartype kunt verwachten.

Advies:
Wij adviseren u om 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met de zon te vermijden. Ook het bezoek aan een zonnebank raden we gedurende deze tijd af.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Ooglidverstrakking

Ooglidverstrakking

Hoe veilig is de ooglidverstrakking met laser?

De gebruikte apparatuur is FDA-gekeurd. De FDA is een Amerikaans overheidsinstantie die toeziet op de veiligheid van onder andere voeding en medische apparatuur. Een belangrijk voordeel van de ooglidverstrakking met laser is dat er niet in het lichaam hoeft te worden gesneden, wat natuurlijk wel het geval is bij een ooglidcorrectie. Hierdoor is de kans op complicaties nog kleiner.

Ervaringen met ooglidverstrakking

We zien een omslag van het aantal mensen dat kiest voor een non-invasieve chirurgische ingreep. Voorheen werden er bijvoorbeeld veel facelifts en ooglidcorrecties uitgevoerd. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor injectables in plaats van een facelift en voor ooglidverstrakking in plaats van ooglidcorrecties. Hou er echter wel rekening mee dat het per persoon verschilt hoe het resultaat kan worden.

Dankzij het gebruik van de nieuwste apparatuur, is de hersteltijd van deze behandeling relatief kort. De vroegere laserbehandelingen belastte de huid veel meer, waardoor het omliggende weefsel soms onnodig schade oploopt.

Wat kunt u verwachten van de ooglidverstrakking behandelingen?

De ooglidverstrakking is dankzij de nieuwste apparatuur en ervaren specialisten die de behandeling uitvoeren, in principe voor iedereen geschikt. Een belangrijk voordeel van deze behandeling is dat er geen littekens achter blijven. Tijdens een consult kunt u uw wensen voorleggen en uw verwachtingen uitspreken. De arts zal duidelijk maken of u het beste kunt kiezen voor een ooglidverstrakking of een ooglidcorrectie. Wij kunnen namelijk beide cosmetische ingrepen uitvoeren.

Wat kunt u na het verstrakken van de oogleden verwachten?

Direct na de behandeling is de huid van de oogleden rood geworden door de behandeling. De huid kan in dit gebied gevoelig zijn. Dit gevoel en de roodheid houdt meestal ongeveer twee tot drie uur aan. Het kan soms gebeuren dat er een zwelling ontstaat. Deze zwelling zal ook al na enkele uren wegtrekken. Dit kunt u onder andere zelf behandelen met behulp van koude kompressen. Na enkele dagen kan de huid droog aanvoelen. U kunt er voor kiezen om de huid dan met bepaalde crèmes te hydrateren.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search