Laserbehandelingen

Clinic63 maakt voor haar laserbehandelingen gebruik van professionele apparaten die zeer veilig en comfortabel zijn, waardoor er geen risico is op het ontstaan van huidschade en de behandeling voor u zo prettig mogelijk is. Het is zeer effectief en efficiënt, dus daarom kunnen we sneller en minder vaak behandelen met hetzelfde resultaat, hetgeen u tijd scheelt.

HIFU huidverstrakking

HIFU huidverstrakking

De HIFU behandeling is geschikt voor het verstrakken van de huid en het verminderen van rimpels. HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid te verstrakken op een non invasieve manier. Bij Clinic63 wordt gebruik gemaakt van de geavanceerde Utims A3 HIFU. De behandeling zorgt ervoor dat de collageen aanmaak een boost krijgt. Zo wordt de huid op een natuurlijke manier gelift en verstevigd.

De behandeling:

Het HIFU systeem levert een lage hoeveelheid gerichte ultrasone energie aan de huid. De warmte van de echo stimuleert de vorming van nieuw collageen. Tijdens de behandeling kan er ongemak ontstaan wanneer ultrasone energie wordt afgegeven. De behandeling stuurt de aanmaak van onderhuis collageen wat uiteindelijk kan leiden tot een liftend en verstrakkend effect van het behandelde gebied. Eventuele alternatieve behandelingen voor het liften en verstrakken van de huid zijn een clearlift of invasieve ingreep zoals een facelift.

De HIFU legt de energie op verschillende huiddiepten neer en laat daarbij het huidoppervlak in takt.

Duur van de behandeling:

Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt een behandeling tussen de 30 en 60 minuten. Eerst wordt de huid grondig gereinigd en daarna wordt er een gel aangebracht die zorgt voor een betere geleiding van de ultrasone golven in de huid. De behandeling is vrijwel pijnloos op een tintelend gevoel na.

Wij kunnen de volgende zones behandelen:

Hoge intensiteit gefocuste ultrasound (Hifu) is geschikt voor het verstrakken van de huid en het verminderen van rimpels. De zones / problemen die behandeld kunnen worden zijn onder andere:

 • Kaaklijn
 • Dubbele kin
 • Bovenarmen
 • Vetrolletjes op andere moeilijk te behandelen plekken
 • Lijntjes rond de mond
 • Verslapte hals en décolleté
 • Kraaienpootjes
 • Oogleden en wenkbrauwen
 • Buik en maagzone
 • Binnenkant dijen
 • Bovenkant knieën

Na de behandeling:

 • De huid kan direct na de behandeling wat roodheid en lichte zwelling vertonen. Dit is een normale reactie, en kan 1 tot enkele dagen aanhouden. Vaak is dit voor derden niet eens waarneembaar. De eventuele gevoeligheid rond de kaaklijn is te vergelijken met een lichte spierpijn.
 • U kunt uw bezigheden direct hervatten, maar ontzie de huid na de behandeling de eerste twee dagen; ga niet zwemmen of naar de sauna.
 • Het behandelde gebied kan de eerste 1-3 weken wat gevoelig zijn als u het aanraakt. Dit is heel normaal en is het gevolg van de brandpuntjes die we hebben veroorzaakt in de diepere huidlagen.
 • Koelen is niet echt nodig maar als u het prettig vindt mag het wel.
 • Er is een onmiddellijk effect zichtbaar door de zwelling die direct na de behandeling ontstaat. Deze verdwijnt echter na een paar dagen, om plaats te maken voor een natuurlijke huidvernieuwing en -verstrakking van binnenuit. Dit is een langzaam proces dat enkele maanden in beslag kan nemen, waardoor de resultaten nog kunnen verbeteren tot een half jaar na de behandeling. Een tweede behandeling is een enkele keer nodig en deze vindt plaats 4 tot 6 weken na de eerste behandeling, om het vernieuwingsproces een extra stimulans te geven.
 • In de maanden na de behandeling gaat uw huid de Collageen en Elastine productie opvoeren waardoor de huid gaat verstrakken en verstevigen. Dit is vaak ook voelbaar. Dit proces kan tot 8 maanden na de behandeling aanhouden.
 • De behandeling is eenmalig en kan gewenst na 10-12 maanden worden herhaald aangezien uw huid zelf aan het werk wordt gezet en het uiteindelijke resultaat hiervan ook afhankelijk is.
 • Het eindresultaat hangt mede samen met de productiviteit van uw onderhuids weefsel en zal 2-4 jaar aanhouden.

Consult:
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 15 minuten wat u met uw huid kan verwachten. Eventueel kan er ook gekeken worden naar alternatieve behandel methoden.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search