Laserbehandelingen

Clinic63 maakt voor haar laserbehandelingen gebruik van Harmony XL, het meest uitgebreide platform voor laserbehandelingen. Wij hebben gekozen voor de Harmony XL omdat dit apparaat zeer veilig is, dus geen risico op het ontstaan van huidschade. Het is zeer effectief en efficiënt, dus daarom kunnen we sneller en minder vaak behandelen met hetzelfde resultaat, hetgeen u tijd scheelt. Daarnaast is de behandeling veel comfortabeler door de ingebouwde techniek (koeling) waardoor de behandelingen voor u veel aangenamer zijn.

Acne Vulgaris

Acne Vulgaris

De schoonheidspecialisten en huidtherapeuten, werkzaam bij Clinic63, beschikken over een brede expertise rondom acne. Wij helpen u graag om van uw acne af te komen. Bij het eerste bezoek vindt er een intake plaats waarbij de huid grondig wordt onderzocht. Gezien vele vormen van acne, maken wij graag een persoonlijk behandelplan op.

Een acne behandeling is gericht op het in balans brengen van de huid, het hydrateren, het remmen van ontstekingen en het reduceren van de talgproductie. Soms is het gebruik van aanvullende of ondersteunende medicatie noodzakelijk om acne te behandelen.

Behandelmogelijkheden huidtherapeut

  • Dieptereiniging (verwijdering van onzuiverheden)
  • Medische/ chemische peeling
  • Microdermabrasie
  • Littekentherapie
  • Adviezen met betrekking tot zelf managment
  • Lichttherapie

Advies/ zelfmanagement:

  • Was uw huid met lauw water en zo min mogelijk zeep. Dep de huid droog, wrijven irriteert de huid;
  • Gebruik geen make-up op oliebasis maar op mineraalbasis;
  • Blijf zoveel mogelijk van de onzuiverheden af, uitdrukken van laesies kan littekens of nieuwe puistjes veroorzaken;
  • Uw huid beschermen tegen de zon, dit is vooral belangrijk na een peeling, microdermabrasie, laserbehandeling of littekentherapie. Hiervoor adviseren wij de  zonnebrandcrème van Image Skincare, met een hoge spf beschermingsfactor en geschikt voor een acne huid. Breng de creme een half uur voor het zonnen aan en herhaal dit om de twee uur.

De acne zal niet zomaar verdwijnen wanneer een behandeling wordt gestart, het kan twee tot drie maanden duren voordat de huid rustiger zal worden. Zelfmanagement is hierdoor van groot belang met gebruik de juiste producten. Bij Clinic63 adviseren wij de hoogwaardige producten van Image Skincare.

Consult
Clinic63 adviseert een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis en vrijblijvend consult van 10 minuten wat u met uw huidtype kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search