Laserontharen Veldhoven, Geldrop of Valkenswaard

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Laser ontharen Veldhoven, Geldrop of Valkenswaard

Laserontharen Veldhoven, Geldrop of Valkenswaard

Er zijn verschillende manieren om van ongewenste haargroei af te komen. Veel mensen hebben er een hekel aan om dit dagelijks te moeten scheren, epileren of harsen. Indien dit bij u ook het geval is, is permanente ontharing wellicht geschikt. Laserontharen in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard en omgeving wordt steeds vaker gedaan. Heeft u ongewenste haargroei en wilt u hier definitief vanaf? Dan is laserontharing bij Clinic63 mogelijk een manier om van deze overbeharing af te komen. Droomt u ook al zo lang over een gladde huid die lekker aanvoelt? Dit is nu binnen handbereik, dankzij de nieuwste laser technologie om haar permanent te verwijderen.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Hoe werkt laserontharing in Veldhoven, Geldrop of Valkenswaard?

In de meeste gevallen is laserontharing geschikt voor alle huidtypen. Laserontharing is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn verschillende manieren van laserontharing en diverse lasertechnieken.

De lasers zorgen ervoor dat de eiwitten in een haarzakje afsterven, door de laser behandeling. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd, wat er voor zorgt dat het haartje niet meer zal groeien.

Er zijn verschillende klinieken en haarsalons gespecialiseerd in laserontharing in de regio Den haag. Clinic63 staat bekend om laserontharen in Den Haag.

Ervaringen met Lasertechniek bij Clinic63 Eindhoven en omgeving

Bij Clinic63 wordt gewerkt met de nieuwste en meest geavanceerde techniek voor laserontharing behandelingen. Wij werken met de Soprano laser. Het ontharen met deze lasertechniek is minder gevoelig, omdat de laser continue door de behandelaar over huid bewogen wordt, waardoor de warmte wordt verspreid. Door het gebruik maken van deze techniek, wordt u behandeld met een van de nieuwste en veiligste methodes om van overbeharing af te komen. Dit gebeurt op een zo comfortabel mogelijke manier. De Soprano laser maakt gebruik van de SHR-technologie. Dit staat voor Super Hair Removal. Het grootste voordeel van deze techniek is dat de huid het hele jaar door behandeld kan worden. De lasertechniek is beschikbaar voor alle huid-haartypen. Daarnaast zijn de behandelingen 100% pijnloos.

Het is altijd verstandig om eerst op consult te komen, voordat u de behandeling daadwerkelijk ondergaat. Tijdens het consult kunt nu namelijk verwachten wat u verwacht van de behandeling en wat uw wensen zijn. Op basis van deze gegevens zal een behandelplan worden opgesteld.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Ervaring met laserontharen

Er zijn al honderden mensen die u voor zijn gegaan met een laser behandeling om van ongewenste haargroei af te komen. U kunt online ervaringen vinden van mensen die u zijn voorgegaan. Sanne deelt ook graag haar laserontharen ervaring met u:

‘Waarschijnlijk heeft iedereen wel bepaalde plekken waar je wat minder haar wilt hebben. Ik vond het haar aan de onderkant van mijn buik storend. Na een prettig kennismakingsgesprek hebben we besproken welke wensen ik had. De arts heeft uitgelegd wat voor resultaat ik kon verwachten van de behandeling. Achteraf is gebleken dat de verwachtingen zijn uitgekomen, eindelijk ben ik van de ongewenste haargroei af. Had ik dit maar eerder gedaan!’

Waarom kiezen voor laserontharing in Veldhoven, Geldrop of Valkenswaard bij Clinic63?

Clinic63 heeft locaties in de meeste grote steden in Nederland. Wij werken uitsluitend met een team van huidspecialisten en artsen. Deze specialisten beschikken bovendien over uitstekende kennis en jarenlange ervaring op het gebied van laserontharing.

Bereikbaarheid laser ontharen omgeving Eindhoven

Wilt u ook meer weten over de laserbehandelingen bij Clinic63? Clinic63 komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u meer informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over laserontharen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!