Laserontharen Den Haag

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Laser ontharen in Den Haag

Laserontharen in Den Haag

Scheren, harsen en epileren, heeft u hier ook zo’n hekel aan? Het kost niet alleen geld, het neemt ook kostbare tijd in beslag. Jaarlijks zijn er duizenden mensen in Nederland die ongewenste haargroei laten laseren. Bijna iedereen heeft wel haren op bepaalde lichaamsdelen waar hij of zij dit liever niet ziet. Laserontharen in Den Haag is een zeer effectieve manier om definitief van uw overbeharing af te komen. Het is nu binnen handbereik, een gladde huid die lekker aanvoelt, waarbij u zich geen zorgen meer hoeft te maken over ongewenste haargroei.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Hoe werkt laserontharing in Den Haag?

In de meeste gevallen is laserontharing geschikt voor alle huidtypen. Laserontharing is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn verschillende manieren van laserontharing en diverse lasertechnieken.

De lasers zorgen ervoor dat de eiwitten in een haarzakje afsterven, door de laser behandeling. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd, wat er voor zorgt dat het haartje niet meer zal groeien. Er zijn verschillende klinieken en haarsalons gespecialiseerd in laserontharing in de regio Den haag.

Clinic63 staat bekend om laserontharen in Den Haag.

Ervaringen met Lasertechniek bij Clinic63 in Den haag

Bij Clinic63 wordt gewerkt met de nieuwste en meest geavanceerde techniek voor laserontharing behandelingen. Wij werken met de Soprano laser. Het ontharen met deze lasertechniek is minder gevoelig, omdat de laser continue door de behandelaar over huid bewogen wordt, waardoor de warmte wordt verspreid.

Door het gebruik maken van deze techniek, wordt u behandeld met een van de nieuwste en veiligste methodes om van overbeharing af te komen. Dit gebeurt op een zo comfortabel mogelijke manier.

De Soprano laser maakt gebruik van de SHR-technologie. Dit staat voor Super Hair Removal. Het grootste voordeel van deze techniek is dat de huid het hele jaar door behandeld kan worden. De lasertechniek is beschikbaar voor alle huid-haartypen. Daarnaast zijn de behandelingen 100% pijnloos.

Om een optimaal resultaat te kunnen garanderen, adviseert Clinic63 om eerst op consult te komen, voordat u overgaat tot de behandeling. In het gratis consult wordt er met u besproken wat de verwachtingen zijn van een behandeling met uw huid- en haartype.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Waarom kiezen voor laserontharing in Den Haag bij Clinic63?

Clinic63 in Den Haag werkt uitsluitend met een team van huidspecialisten en artsen. Daarnaast beschikken de aanwezige artsen over uitstekende kennis en jarenlange ervaring op het gebied van laserontharing.

Bij Clinic63 staat professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Goede nazorg en communicatie staat voorop.

Bereikbaarheid laserontharing in Den haag

Wilt u ook meer weten over de laserbehandelingen bij Clinic63? Clinic63 komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Laser ontharen in Den Haag

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Ervaring

“Ik kom nu al een paar maanden bij Clinic63 om het haar op mijn onderbenen te laten laseren. Mijn haar is veel minder geworden en ik ben dus erg blij met de resultaten. Ook is het personeel heel erg aardig en fijn om mee te werken.”

Kelly over haar behandeling.

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over laserontharen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!