Laserontharen in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Laser ontharen Rijswijk, Voorburg of Wassenaar

Laserontharen in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar

Wilt u ook veel tijd en geld besparen, door permanent van uw (over)beharing af te komen? Jaarlijks geven mensen honderden euro’s uit aan scheermesjes en wax strips om de ongewenste haren te verwijderen. Dit kan veel eenvoudiger dan scheren, harsen en te epileren. Laserontharen in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar is erg populair.

Iedereen heeft wel eens last van ongewenste haargroei. Haar laseren is dan vaak de perfecte oplossing voor het permanent verwijderen van haar. Laserontharen is namelijk één van de meest efficiënte en effectieve manieren om definitief te ontharen.

Droomt u van een gladde huid die lekker en haarloos aanvoelt? Alle ergernissen over scheren, waxen en epileren zullen door laserontharing direct verdwijnen.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Hoe werkt laserontharing?

Door de laserbehandeling sterven de eiwitten in de haarzakjes af. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en wordt het haartje definitief verwijderd.

Er zijn diverse lasertechnieken en verschillende manieren van laserontharing. Laserontharing is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Laserontharing is in de meeste gevallen geschikt voor alle huidtypen.

Er zijn verschillende klinieken en haarsalons gespecialiseerd in laserontharing in de regio Den Haag. Clinic63 in Den Haag is de aangewezen locatie, indien u kiest voor laserontharen in Rijswijk, Voorburg, Wassenaar of omgeving.

Ervaringen met laserontharen in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar

De Soprano laser is de nieuwste en de meest geavanceerde techniek voor laserbehandelingen. Deze techniek wordt door Clinic63 gebruikt in de regio Rijkswijk, Voorburg of Wassenaar.

De Soprano laser maakt gebruik van de SHR-technologie. Dit staat voor Super Hair Removal. Door het gebruik maken van deze techniek wordt u behandeld met een van de nieuwste en veiligste methodes om van het overtollig haar af te komen op een comfortabele manier. Het ontharen met deze lasertechniek is minder gevoelig, omdat de laser continue door de behandelaar over de huid bewogen wordt, waardoor de warmte wordt verspreid.

De huid kan het hele jaar door behandeld worden met deze lasertechniek. De behandelingen zijn 100% pijnloos. Bovendien is deze lasertechniek beschikbaar voor alle huid-haartypen.

Clinic63 adviseert een consult voordat u daadwerkelijk de laserbehandeling ondergaat, zodat tot een optimaal resultaat kan worden gekomen. Tijdens het gratis consult wordt in 20 minuten op een professionele manier besproken wat de verwachtingen zijn met uw huid- en haartype.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Waarom Clinic63 voor laserontharing in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar?

Wij hebben professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Goede nazorg en communicatie staat bij ons voorop. Na de laser behandeling zal scheren, harsen of epileren niet langer nodig zijn. Er wordt gewerkt met een professioneel team van huidspecialisten en artsen. Dit medisch team beschikt over uitstekende kennis en jarenlange ervaring op het gebied van laserontharing.

Bereikbaarheid saserontharing in de regio Rijswijk, voorburg of Wassenaar

Wilt u ook meer weten over de laserbehandelingen bij Clinic63? Clinic63 komt graag met u in contact om de mogelijkheden met betrekking tot het permanent verwijderen van ongewenst haar te bespreken.

Wilt u meer informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over laserontharen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!