Wilt u ook veel tijd en geld besparen, door permanent van uw (over)beharing af te komen? Jaarlijks geven mensen honderden euro’s uit aan scheermesjes en wax strips om de ongewenste haren te verwijderen. Dit kan veel eenvoudiger dan scheren, harsen en te epileren. Laser ontharen in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar is erg populair.

Iedereen heeft wel eens last van ongewenste haargroei. Haar laseren is dan vaak de perfecte oplossing voor het permanent verwijderen van haar. Laser ontharen is namelijk éém van de meest efficiënte en effectieve manieren om definitief te ontharen.

Droomt u van een gladde huid die lekker en haarloos aanvoelt? Alle ergernissen over scheren, waxen en epileren zullen door laserontharing direct verdwijnen.

Hoe werkt laserontharing?

Door de laserbehandeling sterven de eiwitten in de haarzakjes af. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en wordt het haartje definitief verwijderd.

Er zijn diverse lasertechnieken en verschillende manieren van laserontharing. Laserontharing is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Laserontharing is in de meeste gevallen geschikt voor alle huidtypen.

Er zijn verschillende klinieken en haarsalons gespecialiseerd in laserontharing in de regio Den Haag. Clinic63 in Den Haag is de aangewezen locatie, indien u kiest voor laser ontharen in Rijswijk, Voorburg, Wassenaar of omgeving.

Ervaringen met laser ontharen in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar

De Soprano laser is de nieuwste en de meest geavanceerde techniek voor laserbehandelingen. Deze techniek wordt door Clinic63 gebruikt in de regio Rijkswijk, Voorburg of Wassenaar.

De Soprano laser maakt gebruik van de SHR-technologie. Dit staat voor Super Hair Removal. Door het gebruik maken van deze techniek wordt u behandeld met een van de nieuwste en veiligste methodes om van het overtollig haar af te komen op een comfortabele manier. Het ontharen met deze lasertechniek is minder gevoelig, omdat de laser continue door de behandelaar over de huid bewogen wordt, waardoor de warmte wordt verspreid.

De huid kan het hele jaar door behandeld worden met deze lasertechniek. De behandelingen zijn 100% pijnloos. Bovendien is deze lasertechniek beschikbaar voor alle huid-haartypen.

Clinic63 adviseert een consult voordat u daadwerkelijk de laserbehandeling ondergaat, zodat tot een optimaal resultaat kan worden gekomen. Tijdens het gratis consult wordt in 20 minuten op een professionele manier besproken wat de verwachtingen zijn met uw huid- en haartype.

Waarom Clinic63 voor laserontharing in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar?

Wij hebben professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Goede nazorg en communicatie staat bij ons voorop. Na de laser behandeling zal scheren, harsen of epileren niet langer nodig zijn.

Er wordt gewerkt met een professioneel team van huidspecialisten en artsen. Dit medisch team beschikt over uitstekende kennis en jarenlange ervaring op het gebied van laserontharing.

Bereikbaarheid saserontharing in de regio Rijswijk, voorburg of Wassenaar

Wilt u ook meer weten over de laserbehandelingen bij Clinic63? Clinic63 komt graag met u in contact om de mogelijkheden met betrekking tot het permanent verwijderen van ongewenst haar te bespreken.

Wilt u meer informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle