Laserontharen Helmond, Waalre of Steensel

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Laser ontharen Helmond, Waalre of Steensel

Laserontharen Helmond, Waalre of Steensel

Bijna iedereen heeft wel ergens last van ongewenste haargroei. Heeft u ook zo’n hekel aan scheren en epileren? Dankzij laserontharen in Helmond, Waalre, Steensel of omgeving hoort dit wellicht binnenkort tot het verleden. Laserontharing is een zeer effectieve manier om van ongewenste haargroei. Afhankelijk van onder andere de huid- en haarkleur en de dikte van de haren, zijn er een bepaald aantal behandelingen nodig om het haar te verwijderen. Door te kiezen voor laserontharing hoeft u zich geen zorgen meer te maken over ongewenste haargroei op uw lichaam of in het gelaat.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Hoe werkt laserontharing in Helmond, Waalre of Steensel?

Wist u dat laserontharen zowel voor mannen als vrouwen geschikt is? Laserontharing is bovendien in principe geschikt voor alle soorten huidtypen. Er bestaan verschillende laser technieken, welke ieder voor- en nadelen hebben. Door de laser sterven de eiwitten in de haarzakjes af. Het haarzakje wordt dus in een aantal behandelingen vernietigd, waardoor er uiteindelijk geen haar meer zal groeien.

Er zijn verschillende klinieken en salons in de omgeving van Eindhoven die gespecialiseerd zijn in laserontharen. Clinic63 staat in deze regio bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Ervaringen met Lasertechniek bij Clinic63

Er wordt bij Clinic63 altijd gewerkt met de meest geavanceerde en nieuwste technieken voor laser ontharing. Het gaat hierbij om de Soprano laser. De laser behandeling met dit apparaat is minder gevoelig, omdat de hoofdhuid eerst gekoeld wordt, voordat er wordt behandeld.

Kies ook voor de veiligste en nieuwste behandel methodes om van uw ongewenste haargroei af te komen. We zullen u op een zo comfortabel mogelijke manier behandelen. Er wordt met de Soprano laser van de SHR-technologie gebruik gemaakt. De afkorting SHR staat voor Super Hair Removal. Een belangrijk voordeel van deze techniek is dat de huid dan het hele jaar door kan worden behandeld. De techniek is bovendien beschikbaar voor alle huidtypen en haartypen.

Hoe krijgt u een optimaal resultaat?

Wij adviseren altijd om eerst langs te komen voor een consult, voordat u een behandeling ondergaat. De beharing zal worden bekeken en er zal een behandelplan worden opgesteld.

Tijdens het gratis consult wordt bovendien besproken wat uw verwachtingen zijn.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Waarom kiezen voor laserontharen in Helmond, Waalre, Steensel bij Clinic63?

Wij werken met een team van ervaren en goed opgeleide huidspecialisten en artsen. Dankzij de jarenlange ervaring en uitstekende kennis kunnen we u optimaal van dienst zijn op het gebied van definitieve verwijdering van ongewenste haargroei.

Ervaring met laserontharen

We behandelen jaarlijks honderden mensen met ongewenste haargroei. Julia deelt graag haar ervaring:

‘Op een gegeven moment werd ik er echt gek van, iedere keer weer harsen en scheren van mijn benen. Het leek wel of het haar juist iedere keer donkerder en dikker werd, naarmate ik dit vaker deed. Na het harsen waren de haren bovendien binnen enkele dagen al weer terug. Kortom, er moest iets aan gedaan worden. Na uitgebreid onderzoek op internet kwam ik terecht bij Clinic63, omdat zij werken met de Soprano laser. Tijdens het consult heb ik uitgelegd wat ik graag wilde. Volgens de arts bleek dit mogelijk te zijn. Daarom ben ik een aantal keer naar de kliniek in Eindhoven gekomen. De haargroei werd al snel minder en uiteindelijk is het haar zelfs helemaal verdwenen. Had ik dit maar eerder gedaan!’

Bereikbaarheid laserontharing in Eindhoven

Wilt u ook meer weten over de laserbehandelingen bij Clinic63? Clinic63 komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u meer informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over laserontharen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!