Laser ontharen Eindhoven

Hoe werkt laserontharing in Eindhoven?

Laserontharing is in principe geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Laserontharing is bovendien ook geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Er bestaan verschillende lasertechnieken. Bovendien bestaan er ook een groot aantal verschillende laserapparaten. Wij beschikken over de nieuwste apparaten.

Met een laserapparaat worden lasers als het ware op de huid afgeschoten. Deze lasers zorgen ervoor dat het haarzakje afsterft. Het haarzakje wordt dus als het ware langzaam maar zeker verwijderd, waardoor het haartje uiteindelijk niet meer zal groeien.

Er bestaan diverse klinieken en haarsalons, welke gespecialiseerd zijn in laser ontharen in Eindhoven. Clinic63 staat in Eindhoven bekend om het permanent ontharen met behulp van een laser.

Ervaringen met Lasertechniek bij Clinic63 in Eindhoven

Wij werken met de nieuwste en meest geavanceerde techniek voor laser ontharen behandeling. Er wordt gewerkt met de bekende Soprano laser. Dankzij het gebruik van dit apparaat, zult u nauwelijks voelen dat u behandeld wordt. De behandelaar beweegt namelijk de laser over de huid, om de warmte goed te kunnen verspreiden.

Kiest u voor deze techniek, dan wordt u met één van de nieuwste en veiligste methodes behandeld om van overbeharing af te komen. U zult hierdoor op een zo prettig mogelijke manier permanent van ongewenste haargroei af komen.

Bij de Soprano laser wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste techniek, het gaat hierbij om de SHR-technologie. SHR staat voor Super Hair Removal. Deze techniek is voor alle huid- en haartypen geschikt. De behandelingen zijn bovendien ook pijnloos. Een belangrijk voordeel van deze technologie is dat het hele jaar door kan worden behandeld.

De Soprano laser maakt gebruik van de SHR-technologie. Dit staat voor Super Hair Removal. Het grootste voordeel van deze techniek is dat de huid het hele jaar door behandeld kan worden. De lasertechniek is beschikbaar voor alle huid-haartypen. Daarnaast zijn de behandelingen 100% pijnloos.

Waarom kiezen voor laserontharing in Eindhoven bij Clinic63?

Wij werken bij onze verschillende locaties altijd met huidspecialisten en artsen. Wij hebben professionaliteit, goede nazorg en communicatie voorop staan.

Bereikbaarheid over permanente verwijdering van ongewenste haargroei

Wilt u ook meer weten over de laserbehandelingen bij Clinic63? Clinic63 komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle