Laser ontharen Eindhoven

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Laser ontharen Eindhoven

Laser ontharen Eindhoven

Ervaren specialisten
Laser ontharen beoordeeld met een 8,5
Veelzijdig inzetbaar
Prettige behandeling
Kliniek in Best (bij Eindhoven)

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Hoe werkt laserontharing in Eindhoven?

Laserontharing is in principe geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Laserontharing is bovendien ook geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Er bestaan verschillende lasertechnieken. Bovendien bestaan er ook een groot aantal verschillende laserapparaten. Wij beschikken over de nieuwste apparaten.

Met een laserapparaat worden lasers als het ware op de huid afgeschoten. Deze lasers zorgen ervoor dat het haarzakje afsterft. Het haarzakje wordt dus als het ware langzaam maar zeker verwijderd, waardoor het haartje uiteindelijk niet meer zal groeien.

Er bestaan diverse klinieken en haarsalons, welke gespecialiseerd zijn in laser ontharen in Eindhoven. Clinic63 staat in Eindhoven bekend om het permanent ontharen met behulp van een laser.

Ervaringen met Lasertechniek bij Clinic63 in Eindhoven

Wij werken met de nieuwste en meest geavanceerde techniek voor laser ontharen behandeling. Er wordt gewerkt met de bekende Soprano laser. Dankzij het gebruik van dit apparaat, zult u nauwelijks voelen dat u behandeld wordt. De behandelaar beweegt namelijk de laser over de huid, om de warmte goed te kunnen verspreiden.

Kiest u voor deze techniek, dan wordt u met één van de nieuwste en veiligste methodes behandeld om van overbeharing af te komen. U zult hierdoor op een zo prettig mogelijke manier permanent van ongewenste haargroei af komen.

Bij de Soprano laser wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste techniek, het gaat hierbij om de SHR-technologie. SHR staat voor Super Hair Removal. Deze techniek is voor alle huid- en haartypen geschikt. De behandelingen zijn bovendien ook pijnloos. Een belangrijk voordeel van deze technologie is dat het hele jaar door kan worden behandeld.

De Soprano laser maakt gebruik van de SHR-technologie. Dit staat voor Super Hair Removal. Het grootste voordeel van deze techniek is dat de huid het hele jaar door behandeld kan worden. De lasertechniek is beschikbaar voor alle huid-haartypen. Daarnaast zijn de behandelingen 100% pijnloos.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Waarom kiezen voor laserontharing in Eindhoven bij Clinic63?

Wij werken bij onze verschillende locaties altijd met huidspecialisten en artsen. Wij hebben professionaliteit, goede nazorg en communicatie voorop staan.

Bereikbaarheid over permanente verwijdering van ongewenste haargroei

Wilt u ook meer weten over de laserbehandelingen bij Clinic63? Clinic63 komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over laser ontharen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!