Heeft u ook zo’n hekel aan het steeds moeten scheren, harsen en epileren? Het kost allemaal erg veel tijd en het levert zelfs irritaties op. Daarom laten jaarlijks duizenden mensen ongewenste haargroei laseren. Laser ontharen in Amstelveen, Diemen, Weesp en omgeving is mogelijk bij Clinic63. Bijna iedereen heeft wel haargroei op ongewenste plekken. Laser ontharen is een effectieve en efficiënte manier om definitief van uw ongewenste haargroei af te komen. Kijkt u er al naar uit om zich nooit meer zorgen te hoeven maken over overbeharing? U kunt dankzij laserontharing binnenkort genieten van een gladde, zachte huid.

Hoe werkt laserontharing in Amstelveen, Diemen, Weesp?

Laserontharing is normaal gesproken geschikt voor alle huidtypen. Na een consult te hebben gehad met een arts kunt u beginnen met de behandeling. Laserbehandelingen zijn voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar. Ook bestaan er diverse manieren van laser- ontharen en technieken. De lasers zorgen er voor dat de eiwitten in een haarzakje afsterven en vernietigd worden, waardoor er geen haar meer zal groeien. Clinic63 is één van de bekende klinieken die gespecialiseerd is in laserontharing in regio Amsterdam.

Ervaringen met Lasertechniek bij Clinic63

Bij Clinic63 wordt gewerkt met de nieuwste en meest geavanceerde techniek voor laserontharing behandelingen, namelijk met de Soprano laser. Deze lasertechniek pakt grotere delen van het lichaam aan. De warmte wordt namelijk verdeeld, omdat er continu met de laser door de specialist wordt bewogen over de huid.

Door gebruik te maken van deze techniek, wordt u met de veiligste en nieuwste methode behandeld. Daarom komt u op een zo comfortabel mogelijke manier van uw ongewenste haren af.

De behandelingen zijn 100% pijnloos, omdat wij de Soprano laser gebruiken. De laser maakt gebruik van de SHR-technologie. Dit staat voor Super Hair Removal. Het voordeel van deze behandeling is dat uw huid het hele jaar door behandeld kan worden, zonder irritaties. Deze techniek is beschikbaar voor alle huid- en haartypen.

Wij adviseren om altijd eerst op consult te komen, zodat u samen met de arts kunt kijken welk huid- en –haartype u heeft. Zo kunnen wij u het optimale resultaat garanderen.

Waarom kiezen voor laserontharing in Amstelveen, Diemen, Weesp bij Clinic63?

Wij werken uitsluitend met het beste team van huidspecialisten en artsen. Daarnaast beschikken de aanwezige artsen over uitstekende kennis en jarenlange ervaring op het gebied van laserontharing.

Bij ons zijn professionaliteit en kwaliteit erg belangrijk. Goede nazorg en communicatie hebben wij bovendien ook hoog in het vaandel staan.

Bereikbaarheid laserontharing in Nederland

Komt u graag in aanmerking voor één van onze laserbehandelingen? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Voor informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder.Wij zijn van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur telefonisch te bereiken via het nummer 08800 157 100.

Start typing and press Enter to search