Injectables Behandelingen

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er even stralend laten uitzien als ze zich voelen. Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven dus minder steun aan de huid. Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, adviseren de artsen van Clinic63 u graag bij de keuze van uw behandeling.

Injectables
Volume Radiesse

Volume Radiesse

Een manier om huidveroudering tegen te gaan, is om de huid meer volume te geven. Bij Clinic63 doen we dit met de filler ‘Volume Radiesse’. Volume Radiesse is een filler die afbreekbaar is en dus niet permanent. Radiesse werkt op twee manieren. Het vult rimpels onmiddellijk op waardoor direct resultaat zichtbaar is en stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken wat de huid voller en steviger maakt.

Een Volume Radiesse behandeling is geschikt voor de neuslippenplooi, mondhoeklijn, wangen, jukbenen, traangootje onder de ogen, slapen, kin, kaaklijn en de wat diepere lijntjes rondom de mond.

Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling merkt u meteen een verschil. Het resultaat blijft bij de meeste cliënten een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar.

Huidreactie
Met een lokale verdoving wordt de behandeling voor u zo comfortabel mogelijk gemaakt. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid, een blauwe plek of een lichte zwelling voordoen, maar dit is meestal tijdelijk van aard. Bij blauwe plekken, gelieve de zon gedurende 48 uur vermijden.

Duur behandeling
30 minuten

Consult
Clinic63 adviseert een vrijblijvend en gratis consult vooraf aan de behandeling. Tijdens dit consult van tien minuten bespreekt de behandelaar wat u met uw huidtype kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search