Injectables Behandelingen

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er even stralend laten uitzien als ze zich voelen. Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven dus minder steun aan de huid. Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, adviseren de artsen van Clinic63 u graag bij de keuze van uw behandeling.

Injectables
Alidya

Alidya – Cellulite behandeling

Alidya is een relatief nieuwe methode om cellulite tegen te gaan. Cellulite is een specifieke aandoeningAlidya – Cellulite behandeling bij de huid van vrouwen, opgebouwd uit bepaalde vetcellen. Met een alidya behandeling kunnen deze vetcellen eenvoudig worden verwijderd en de huid weer een normale structuur krijgt.

Het eerste injecteerbare medisch preparaat met CE goedkeuring voor preventie en behandeling van cellulite.

Alidya is het eerste injecteerbare medisch preparaat dat speciaal voor de preventie en behandeling van cellulite (gynoid lipodystrofie) ontwikkeld is. Het middel is ontwikkeld nadat studies, uitgevoerd door Prof. Pasquale Motolese, de oorzaken die bijdragen aan het ontstaan van cellulite hadden aangetoond. Een van deze oorzaken is de aanwezigheid van bepaalde toxische verbindingen die in de extracellulaire matrix worden afgezet als gevolg van veranderingen in microcirculatie.

Behandeling
Alidya wordt geïnjecteerd door de behandelende arts. Dit is een vrij eenvoudige techniek. Er is geen sprake van verdoving en de kuur is dus zo goed als pijnloos. Het aantal behandelingen, afhankelijk van de staat van de patiënt.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search