Er zijn veel mensen die kiezen voor injectables in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard en omgeving. Het is algemeen bekend dat de huid slapper wordt,  naarmate iemand ouder wordt. De huid kan wat meer gaan hangen en er kunnen rimpels ontstaan. Er zijn daarnaast verschillende factoren die dit verouderingsproces van de huid kunnen versnellen. Overmatig zonnen, zonder u goed tegen de zon te beschermen is bijvoorbeeld een belangrijke reden waarom mensen sneller last kunnen krijgen van een ouder uitziende huid. Roken is ook erg slecht voor de huid. Met behulp van injectables is het mogelijk om rimpels in uw gezicht op te vullen. Daarnaast kunnen ook bijvoorbeeld gezichtscontouren worden benadrukt.

Wat verstaat men onder injectables?

Afgelopen jaren zien we de trend dat steeds meer mensen kiezen voor cosmetische ingrepen, waarbij niet hoeft te worden gesneden. Dit is direct één van de belangrijkste voordelen van de injectable behandeling. Er wordt onderscheid gemaakt tussen botuline toxine en hyaluronzuurfiller. Het grootste verschil is dat botuline toxine spieren ontspant de filler rimpels kan opvullen.

Dankzij een gratis en vrijblijvend consult is het eenvoudig om kennis te maken met de kliniek en het medisch team. Uw huid wordt tijdens het consult bestudeerd. Op basis van uw huid wordt bepaald u een natuurlijk en optimaal resultaat kunt krijgen met behulp van injectables. Afhankelijk van verschillende factoren is het beter om te kiezen voor één van de twee soorten injectables. Het kan soms ook beter zijn om beide injectables te combineren met elkaar.

Ervaringen met injectables in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard of omgeving?

Jaarlijks zijn er tienduizenden mensen die kiezen voor een injectable behandeling, om rimpels te verminderen en een frisse uitstraling te krijgen. Clinic63 is de aangewezen kliniek voor uw behandeling, als u injectables in Eindhoven of omgeving verkiest. De gezichtscontouren kunnen door de cosmetisch arts van Clinic63 worden verbeterd, rimpel kunnen worden opgevuld en u kunt uw jeugdige uitstraling weer terug krijgen.

De reden dat Clinic63 de nr 1 is op het gebied van injectables?

Clinic63 is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot één van de grootste klinieken op het gebied van injectables. We hebben namelijk verschillende locaties door heel Nederland, in vrijwel alle grote steden. Injectables in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard en andere steden is mogelijk. U kunt behalve in Eindhoven ook terecht bij onze klinieken in Amsterdam, Haarlem, Den Haag en diverse andere grote steden. Dankzij deze goede spreiding, kunt u altijd in de buurt worden behandeld.

Er worden verschillende behandelingen aangeboden om uw huid te verbeteren. Deze behandelingen worden speciaal op uw huidtype afgestemd. Omdat iedere huid anders is, vergt iedere huid ook weer een andere aanpak. De arts zal samen met u overleggen en bespreken wat u van de injectable behandeling kunt verwachten. Op deze manier zal uw natuurlijke schoonheid worden hersteld.

Uitgebreide kennis en ervaring op cosmetisch gebied

Wij hebben onszelf als doel gesteld om op een effectieve, betaalbare en veilige manier het verouderingsproces tegen te gaan. Onze ervaren artsen zullen de tijd voor u nemen en zorgen voor een natuurlijk en mooi resultaat.

Bereikbaarheid injectables in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard of omgeving

Wij leggen u graag uitgebreid uit wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot injectables in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard en omgeving. Tijdens het consult wordt u geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden binnen de kliniek. U bent dan ook van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze kliniek.

Start typing and press Enter to search