Denkt u na over injectables in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar? Onze spieren en huid worden slapper door het verouderingsproces. Rimpels worden daarom erger naarmate we ouder worden. Hierdoor kunnen rimpels dus steeds meer zichtbaar worden. Ligt u regelmatig in de zon of rookt u? Dit kan ervoor zorgen dat de rimpels sneller zichtbaar worden.
Door middel van injectables is het mogelijk om rimpels te verminderen en veroudering van de huid tegen te gaan. Het gezicht zier er direct jonger en frisser uit, omdat de rimpels minder zichtbaar zijn.

Welke injectables bestaan er?

Injectables zijn vloeistoffen die met een dunne naald in de huid worden geïnjecteerd, waardoor rimpels en plooien in het gezicht worden gladgestreken.

Er zijn verschillende soorten injectables. De bekendste injectables zijn botuline toxine en rimpelvullers, ook wel fillers genoemd.
U kunt uw wensen voorleggen aan de arts. Samen met de arts wordt er bekeken welke injectables het meest doeltreffend zal zijn.

Ervaringen met injectables in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar

Jaarlijks zijn er duizenden mensen die het besluit nemen om iets aan hun rimpels te doen. Meestal is de beste oplossing in dergelijke gevallen het gebruik van injectables. Er zijn verschillende locaties van Clinic63 waarvoor u kunt kiezen, als u injectables in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar woont.

Het gebruik van injectables bij Clinic63 zorgt er voor dat gezichtscontouren worden verbeterd, rimpels en lijnen worden verminderd in het gezicht. Dit resulteert in een natuurlijk en mooi resultaat.

Waarom Clinic63 om uw gezichtscontouren te verbeteren?

U wordt door ons altijd op de eerste plek gezet. Er worden verschillende behandelingen aangeboden bij Clinic63, welke afgestemd worden op verschillende huidtypes. Iedere huid is anders en vergt dan ook een eigen aanpak. Er wordt gekeken naar uw specifieke behoeften en wensen om uw natuurlijke schoonheid te herstellen.

Er wordt gewerkt met de modernste apparatuur en technologie. Daarnaast beschikken de aanwezige artsen over uitstekende kennis en jarenlange ervaring op het gebied van medische schoonheid.

Bij Clinic63 wordt het verouderingsproces tegen gegaan op een veilige, effectieve en betaalbare manier.

Bereikbaarheid als u kiest voor injectables in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar

Clinic63 legt u graag uitgebreid uit wat de mogelijkheden zijn voor injectables in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar. Tijdens het consult wordt u geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. U bent dan ook van harte welkom bij Clinic63 om kennis te maken met de werkwijze en klinieken op A-locaties.

Wilt u meer informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Start typing and press Enter to search