U overweegt injectables in Eindhoven? Naarmate u ouder wordt, worden ook de spieren en de huid slapper. Dit komt door het verouderingsproces. Er kunnen daarom rimpels zichtbaar worden naarmate u ouder wordt. Er zijn verschillende factoren die in dit geval hiervan op invloed kunnen zijn. Van roken is het bijvoorbeeld bekend dat dit er voor kan zorgen dat de huid sneller rimpels krijgt. Als u een zonne-aanbidder bent, kan dit er ook voor zorgen dat u sneller last krijgt van rimpels. Het is met behulp van injectables mogelijk om rimpels in uw gezicht te verminderen. De huidveroudering wordt hierdoor minder zichtbaar, waardoor u een frissere en jongere aanblik krijgt.

Wat wordt verstaan onder injectables?

Een belangrijk voordeel van injectables ten opzichte van bijvoorbeeld een facelift, is dat er niet hoeft te worden gesneden in de huid. Er is daarom sprake van een zeer korte hersteltijd en van mooie en natuurlijke resultaten. Het is mogelijk om injectables met een dunne naald in de huid aan te injecteren. Er bestaan verschillende soorten injectables, waaronder botuline toxine en rimpelvullers. Rimpelvullers worden ook wel hyaluronzuur genoemd.

We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt bekeken hoe uw huid is en hoe u een natuurlijk en optimaal resultaat krijgt met behulp van injectables.

Ervaringen met injectables in Eindhoven

Er zijn jaarlijks meer dan 50.000 mensen die kiezen voor een behandeling met injectables. Als u injectables in Eindhoven of omgeving verkiest, is Clinic63 de aangewezen kliniek om u te laten behandelen. De ervaren cosmetisch artsen van Clinic63 kunnen uw gezichtscontouren verbeteren, rimpels opvullen en u op deze manier dus weer een jeugdigere uitstraling geven.

Waarom is Clinic63 de nr 1 kliniek op het gebied van injectables?

Er zijn verschillende redenen waarom Clinic63 één van de grootste klinieken in Nederland is op het gebied van injectables. Injectables in Eindhoven, Amsterdam, Haarlem, Den Haag en diverse andere grote steden is mogelijk bij Clinic63. Wij hebben namelijk een zeer goede spreiding door Nederland en kunnen u hierdoor altijd in de buurt behandelen.

Wij bieden verschillende behandelingen aan om uw huid te verbeteren. Deze behandelingen kunnen speciaal worden afgestemd op uw huidtype. Iedere huid is namelijk anders en vergt weer een eigen aanpak. De arts overlegt samen met u wat uw wensen en verwachtingen zijn met betrekking tot de behandeling. Op deze manier kan uw natuurlijk schoonheid worden hersteld.

Uitstekende kennis en jarenlange ervaring op cosmetisch gebied

Het is ons doel om het verouderingsproces tegen te gaan op een veilige, effectieve en betaalbare manier. Onze ervaren specialisten nemen de tijd voor u en zullen zorgen voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Bereikbaarheid injectables in Eindhoven

Wij leggen u graag uitgebreid uit wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot injectables in Eindhoven en omgeving. Tijdens het consult wordt u geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden binnen de kliniek. U bent dan ook van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze kliniek.

Start typing and press Enter to search