Haartransplantatie kosten

Waar over het algemeen als eerste naar wordt gekeken, zijn de haartransplantatie kosten. Het is verstandig om de kosten van verschillende haartransplantatie klinieken te vergelijken. Op deze manier kunt u namelijk een beter beeld krijgen van de kosten van de behandeling voor u.

Op haartransplantatie kosten besparen?

Het is op verschillende manieren mogelijk om op de haartransplantatie kosten te besparen. Zoek om te beginnen de haarklinieken die volgens u de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben. U kunt hiervoor onder andere kijken naar de prijzen die de klinieken vragen en de scores op websites als Kliniekervaringen.nl. Wij zijn erg trots op onze score van ruim een 9. Wij combineren deze hoge klanttevredenheid met zeer scherpe kosten van de haartransplantatie.

Wat kost de haartransplantatie bij u?

Wat de haartransplantatie voor u zal kosten, is afhankelijk van een aantal factoren:

  • De grootte van het kalende gebied.
  • Is het kalende gebied helemaal kaal of is er sprake van dunner haar?
  • De gewenste haardichtheid.
  • De structuur en dikte van het haar dat getransplanteerd wordt.

Wat de haartransplantatie zal kosten, hangt dus onder andere af van het aantal benodigde grafts om een mooi resultaat te geven. Hoe meer grafts getransplanteerd moeten worden, hoe hoger de kosten van de behandeling zullen zijn.

De haartransplantatie kosten bij Clinic63?

Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan. De haartransplantatie kosten kunt u vinden in het tarieven overzicht.

Wat wordt er besproken tijdens het haartransplantatie consult?

Voordat u er voor kiest om een haartransplantatie behandeling te ondergaan, is het belangrijk dat u bij ons op consult komt. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunt u uw wensen voorleggen en uitspreken wat uw verwachtingen van de behandeling zijn. Wij bieden diverse behandelingen aan welke kunnen zorgen voor een mooie en volle haardos. We geven u dan ook graag advies over de mogelijkheden betreffende deze behandeling.

Start typing and press Enter to search