Als u twijfelt tussen een haartransplantatie in Istanbul en een haartransplantatie in Nederland, is het verstandig de voor- en nadelen van een ingreep in beide landen tegen elkaar af te wegen. Een haartransplantatie in Nederland is over het algemeen van zeer goede kwaliteit. Dit geldt zeker wanneer u kiest voor een kliniek als Clinic63. In Istanbul of Turkije ziet men vaak grote verschillen, wanneer het aan komt op cosmetische ingrepen. De kwaliteit in dergelijke landen wordt steeds beter, maar kan nog niet tippen aan de kwaliteit van Nederlandse haarklinieken.

Voordelen van een haartransplantatie in Istanbul

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een haartransplantatie in Istanbul. Wanneer er wordt gekozen voor de haarimplantatie behandeling in Istanbul, is de voornaamste reden meestal dat de kosten hier gemiddeld lager zijn dan in landen als Nederland en België. Wat daarnaast een voordeel is, is dat hier zeer grote behandelingen worden uitgevoerd. Soms worden in een dagbehandeling tot wel 4.000 grafts getransplanteerd. Houd er echter rekening mee dat dit ook direct een risico met zich mee brengt. U heeft namelijk een beperkt donorgebied. Als alle haren uit dit donorgebied worden gebruikt voor de transplantatie en vervolgens het haar niet goed gaat groeien, heeft u een enorm probleem.

Wat sommige mensen daarnaast prettig vinden, is dat in Istanbul een haartransplantatie ondergaan kan worden gecombineerd met een mini-vakantie. Door alle problemen die zich in dit land afgelopen tijd hebben voorgedaan, is hier echter wel minder behoefte aan.

Nadelen van een haartransplantatie in Istanbul

Een haartransplantatie in Istanbul brengt echter ook verschillende nadelen met zich mee. De voornaamste reden om te kiezen voor een haartransplantatie in Nederland in plaats van in istanbul, is de gemiddeld betere kwaliteit. Dankzij de goede scholing, ervaring en eisen aan haarklinieken, is de kwaliteit in Nederland over het algemeen erg goed. Dit zorgt voor mooie en natuurlijke resultaten. Wij hebben als Clinic63 ook de kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Kies voor een haarkliniek  met hoge kwaliteit

Het is belangrijk dat u zich niet blind staart op een haartransplantatie aanbieding, actie of korting en alleen naar de laagste prijs kijkt. Voor een lage haartransplantatie prijs hoeft u niet per se te kiezen voor een haartransplantatie in Istanbul. Bij deze behandeling om het haar voller te krijgen, is het van essentieel belang dat u kiest voor kwaliteit. Door te kiezen voor een kwalitatief hoogstaande haarkliniek, kunt u rekenen op een optimaal resultaat. Bij onze kliniek is het ook mogelijk om op andere manieren korting te krijgen, door de behandeling bijvoorbeeld te laten filmen. U kunt hierover informeren door tijdens het consult aan te geven dat u hierin geïnteresseerd bent.

Start typing and press Enter to search