Een haartransplantatie is voor veel mensen de beste manier om van haaruitval af te komen. Als een haartransplantatie goedkoop is, hoeft dit niet te betekenen dat er ook sprake is van een lage kwaliteit. Sterker nog, bij Clinic63 hebben we zeer scherpe haartransplantatie prijzen en streven we toch altijd naar optimale klanttevredenheid en kwaliteit. Bij een haartransplantatie zijn er verschillende zaken waar u rekening mee dient te houden. Wat onder andere belangrijk is, is de methode waarvoor u kiest.

FUE haartransplantatie goedkoop?

Er wordt over het algemeen onderscheid gemaakt tussen drie verschillende soorten haartransplantatie methoden. De meest uitgevoerde haartransplantatie methode is de FUE haartransplantatie methode. Deze methode wordt wereldwijd momenteel het meest uitgeoefend. Daarnaast bestaat ook de FUT haartransplantatie methode. Deze methode was tot 10 jaar geleden de meest uitgevoerde behandeling, maar dit wordt steeds minder. De derde soort behandeling is de haarstamcel transplantatie methode. Dit is de duurste methode, wanneer dit wordt vergeleken met de FUE en FUT haartransplantatie.

Bent u op zoek naar een goedkope haartransplantatie? We raden u aan om te kiezen voor de FUE methode. Bij deze methode is er namelijk sprake van een korte hersteltijd, zullen er geen zichtbare littekens achter blijven en kunt u kiezen uit verschillende ervaren klinieken.

Haartransplantatie goedkoop is duurkoop?

We kennen het gezegde allemaal. Goedkoop is duurkoop. Natuurlijk geldt dit ook bij bepaalde producten of diensten zo. Een goedkope hamburger is niet te vergelijken met een sterrenmaaltijd. Een advocaat die net begonnen is, is op zijn beurt niet te vergelijken met een senior topadvocaat. Bij haartransplantatie en andere cosmetische ingrepen, is het echter mogelijk dat u een beroep kunt doen op ervaren en goede artsen, zonder dat u in hoeft te leveren op de kwaliteit van de behandeling. Kies daarom voor Clinic63.

Goedkope baardtransplantatie en wenkbrauwtransplantatie

Er zijn verschillende soorten haartransplantaties mogelijk. Naast de normale haartransplantatie voeren wij ook de baardtransplantatie en wenkbrauwtransplantatie uit. Hiervoor hanteren wij ook scherpe prijzen. Bent u op zoek naar een goedkope baardtransplantatie of wenkbrauwtransplantatie? Dan bent u ook aan het goede adres bij ons.

Kies voor een haarkliniek  met hoge kwaliteit

Het is belangrijk dat u zich niet blind staart op een haartransplantatie aanbieding, actie of korting en alleen naar de laagste prijs kijkt. Bij deze behandeling om het haar voller te krijgen, is het van essentieel belang dat u kiest voor kwaliteit. Door te kiezen voor een kwalitatief hoogstaande haarkliniek, kunt u rekenen op een optimaal resultaat. Bij onze kliniek is het ook mogelijk om op andere manieren korting te krijgen, door de behandeling bijvoorbeeld te laten filmen. U kunt hierover informeren door tijdens het consult aan te geven dat u hierin geïnteresseerd bent.

Start typing and press Enter to search