Haaruitval behandelingen

Haaruitval, dunner wordend haar en kaalheid zijn niet uitsluitend een mannenprobleem. Na het veertigste levensjaar ervaart ongeveer 40% van alle vrouwen ook dat hun haar dunner wordt. Wij bieden effectieve behandelingen die zorgen voor minder haaruitval en hergroei van nieuw haar.

Haaruitval behandelingen
Haartransplantatie

Haartransplantatie aanbieding, actie of korting?

De kosten van een haartransplantatie behandeling kunnen behoorlijk oplopen. Om deze reden zijn veel mensen op zoek naar een haartransplantatie aanbieding, actie of korting. Dankzij een dergelijke aanbieding is het mogelijk om honderden en soms zelfs duizenden euro’s te besparen. Maar hoe vindt u nu de beste aanbieding voor deze behandeling? En waar moet u op letten bij het selecteren van een goede haartransplantatie kliniek?

De beste haartransplantatie aanbieding, actie of korting vinden?

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op een haartransplantatie aanbieding. Bij Clinic63 is dat onder andere mogelijk door toestemming te geven om de voor en na foto’s van de haartransplantatie behandeling te mogen gebruiken voor onder andere de website. Indien u dit geen probleem vindt, kunt u tijdens een gratis en vrijblijvend consult overleggen in hoeverre dit kan schelen in de kosten van de behandeling.

De kosten van een haartransplantatie behandeling variëren over het algemeen van ongeveer €2.000,- tot €7.000,-. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor het implanteren van haar bij Clinic63:

  • Ervaren haartransplantatie arts.
  • Zeer hoge klanttevredenheid.
  • Optimale haartransplantatie resultaten.
  • Scherpe prijzen.

Hoe ziet een haartransplantatie consult er uit?

Een haartransplantatie consult vindt plaats bij onze haarkliniek in Amsterdam. Het consult is altijd gratis en vrijblijvend. U kunt uw wensen voorleggen en uw verwachtingen uitspreken. Wij vinden het erg belangrijk dat er eerlijk en goed advies wordt gegeven. Er zal daarom eerlijk advies worden gegeven over de verwachting die u mag hebben van de behandeling. Indien u een groot kalend gebied heeft en een klein donorgebied, kunt u bijvoorbeeld geen grote haardichtheid verwachten. Indien uw kruin of inhammen licht kalend zijn en er sprake is van een goed donorgebied, zal het haar uiteindelijk voller worden. Om te kunnen bepalen welk resultaat u kunt verwachten, is het onder andere mogelijk om voor en na foto’s van behandelingen bij andere personen te vergelijken met uw eigen situatie.

Kies voor een haarkliniek  met hoge kwaliteit

Het is belangrijk dat u zich niet blind staart op een haartransplantatie aanbieding, actie of korting en alleen naar de laagste prijs kijkt. Bij deze behandeling om het haar voller te krijgen, is het van essentieel belang dat u kiest voor kwaliteit. Door te kiezen voor een kwalitatief hoogstaande haarkliniek, kunt u rekenen op een optimaal resultaat. Bij onze kliniek is het ook mogelijk om op andere manieren korting te krijgen, door de behandeling bijvoorbeeld te laten filmen. U kunt hierover informeren door tijdens het consult aan te geven dat u hierin geïnteresseerd bent.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search