Goedkope haartransplantatie

Bent u op zoek naar een goedkope haartransplantatie? Dan bent u bij Clinic63 aan het juiste adres. Wij zijn een haarkliniek en cosmetische kliniek. Naast haartransplantaties voeren we ook andere cosmetische ingrepen uit, zoals ooglidcorrecties en injectable behandelingen. Bent u op zoek naar een haartransplantatie kliniek die goedkoop is, maar wilt u niet inleveren op kwaliteit? Kom dan bij ons langs voor een gratis en vrijblijvend consult.

Voor welke haartransplantatie methode kiest u?

In Nederland wordt tegenwoordig vrijwel alleen nog maar de FUE haartransplantatie behandeling uitgevoerd. Tijdens een behandelsessie kunnen maximaal ongeveer 3.000 grafts worden getransplanteerd. Dit komt overeen met ongeveer 6.000 haren.

De FUE haartransplantatie methode heeft diverse voordelen ten opzichte van de FUT haartransplantatie methode. Bij de FUT methode blijft er namelijk een litteken achter. Gelukkig hoort deze behandelmethode steeds meer tot het verleden. Er zijn nog maar enkele klinieken in de Benelux die deze behandelmethode toepassen.

De FUE haartransplantatie methode is een goedkope haartransplantatie methode, wanneer deze wordt vergeleken met de Haarstamcel transplantatie methode. Voor een behandeling kunt u rekenen op ongeveer €2.000 tot maximaal zo’n €5.000.

Goedkope haartransplantatie bij Clinic63

Als de haartransplantatie kosten worden vergeleken van onze haarkliniek met andere klinieken, valt het direct op dat wij één van de scherpst geprijsde aanbieders zijn. Toch hoeft u dus met een goedkope haartransplantatie niet in te leveren op kwaliteit. Wanneer u een cosmetische ingreep ondergaat, is het belangrijk dat u altijd kiest voor een goede en ervaren arts bij een kliniek. Het is namelijk wel uw lichaam waar u iets aan laat doen. Hier moet u altijd erg voorzichtig mee zijn.

Haartransplantatie behandeling in termijnen betalen?

Al zijn wij een kliniek die haartransplantaties aanbiedt voor een eerlijke prijs, we begrijpen dat dit voor veel mensen toch nog steeds een flinke investering is. Wellicht is het nóg interessanter, als u de mogelijkheid aangeboden krijgt om de haartransplantatie in termijnen te betalen. Dit is ook mogelijk bij ons. U kunt er voor kiezen om de behandeling in 48 of 60 termijnen terug te betalen. U kunt een bedrag per maand kiezen dat u kunt missen. Op deze manier is het toch mogelijk om de goedkope haartransplantatie te ondergaan, zonder dat u hiervoor van te voren hoeft te sparen.

Waar vindt u een goedkope of de goedkoopste haartransplantatie?

Voor de goedkoopste haartransplantatie behandeling moet u naar het buitenland. In Turkije bevinden zich meer dan 100 haartransplantatie klinieken. Let op dat de kwaliteit van veel Turkse haarklinieken te wensen overlaat. Wat bijvoorbeeld veel voorkomende problemen zijn van mensen die naar Turkije zijn geweest voor een haartransplantatie, is dat het donorgebied hierna volledig is uitgeput. Dit is erg vervelend als de haaruitval doorzet en er later nog meer donorhaar nodig is voor de haartransplantatie.

Voor een goedkope haartransplantatie hoeft u niet over de grens. Kies voor een haarkliniek met een eerlijke prijs. Kies voor Clinic63.

De haartransplantatie prijzen?

Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan. De haartransplantatie prijzen kunt u vinden in het tarieven overzicht.

Wat wordt er besproken tijdens het haartransplantatie consult?

Voordat u er voor kiest om een haartransplantatie behandeling te ondergaan, is het belangrijk dat u bij ons op consult komt. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunt u uw wensen voorleggen en uitspreken wat uw verwachtingen van de behandeling zijn. Wij bieden diverse behandelingen aan welke kunnen zorgen voor een mooie en volle haardos. We geven u dan ook graag advies over de mogelijkheden betreffende deze behandeling.

Start typing and press Enter to search