Een FUE haartransplantatie is tegenwoordig in Nederland de standaard. FUE staat voor Follicle Unit Extraction. Bij deze ingreep worden de grafts één voor één verwijderd uit het donorgebied. Om deze reden kent deze methode diverse voordelen ten opzichte van de FUT haartransplantatie behandeling, waar een strip met huid wordt verwijderd. Komt u in aanmerking voor de FUE haartransplantatie methode? En kunt u rekenen op een mooi resultaat? Er zijn verschillende manieren om dit zelf van tevoren vast te kunnen stellen.

Zorgt een FUE haartransplantatie voor u voor een mooi resultaat?

Als u er over twijfelt of een FUE haartransplantatie bij u een mooi resultaat kan geven, kunt u onder andere op de volgende manier bepalen of dit bij u het geval is.

Zoek online naar foto’s van mensen die een haartransplantatie hebben ondergaan en voor de haartransplantatie dezelfde haarsituatie hebben als u heeft. Als we spreken over dezelfde haarsituatie, bedoelen we dat u iemand zoekt die even veel last heeft van haaruitval, dezelfde haarkleur, haarstructuur en haardikte heeft. Op deze manier kunt u namelijk bepalen of een haartransplantatie behandeling het gewenste resultaat voor u oplevert.

Bestudeer dus voor en na foto’s van mensen die u zijn voorgegaan. Vaak is het mogelijk om dergelijke ervaringen online te vinden. Dergelijke haartransplantatie voor en na foto’s kunt u vinden op websites als Haarweb, maar ook op sites van de diverse haartransplantatie klinieken in Nederland.

De voordelen van de FUE haartransplantatie behandeling

Tot ongeveer 10 jaar geleden werd vooral de FUT haartransplantatie uitgevoerd. Sinds 10 jaar maakt de FUE haartransplantatie behandeling een opmars en is dit de meest uitgevoerde haartransplantatie methode. Dit komt onder andere door diverse voordelen die deze methode met zich meebrengt:

  • Kortere hersteltijd.
  • Geen litteken dat ontstaat door de behandeling.
  • Natuurlijke resultaten.
  • Scherpe prijzen.

Naast de eerder genoemde voordelen van de haartransplantatie met de FUE methode, is het mogelijk om hier verdere voorlichting over te krijgen. Plan daarom een gratis en vrijblijvend consult in bij Clinic63. We leggen graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Kies voor een haarkliniek  met hoge kwaliteit

Het is belangrijk dat u zich niet blind staart op een FUE haartransplantatie aanbieding, actie of korting en alleen naar de laagste prijs kijkt. Bij deze behandeling om het haar voller te krijgen, is het van essentieel belang dat u kiest voor kwaliteit. Door te kiezen voor een kwalitatief hoogstaande haarkliniek, kunt u rekenen op een optimaal resultaat. Bij onze kliniek is het ook mogelijk om op andere manieren korting te krijgen, door de behandeling bijvoorbeeld te laten filmen. U kunt hierover informeren door tijdens het consult aan te geven dat u hierin geïnteresseerd bent.

 

Start typing and press Enter to search