Droomt u ook van de perfecte billen?

Bilvergroting zonder operatie nú mogelijk, met direct resultaat!

Helaas is niet iedereen gezegend met mooi gevormde, volle billen. De artsen van Clinic63 kunnen echter met behulp van een niet-chirurgische ingreep u de billen geven waar u altijd van gedroomd heeft.

‘Geef de bilpartij meer volume of verander de vorm’

Hoe werkt het?

Macrolane™ is een niet-chirurgisch alternatief voor bilimplantaten of vet transplantatie. Macrolane™ is een product dat via injecties in de huid wordt ingebracht. Het brengt volume in en geeft een natuurlijk resultaat. Macrolane is een gel die natuurlijk en biologisch afbreekbaar is. De gel wordt geïnjecteerd, waarbij een minimale kans bestaat op littekenvorming. Macrolane producten zijn gebaseerd op hyaluronzuur. Dit is identiek aan het hyaluronzuur dat van nature in het lichaam voorkomt.

In het lichaam wordt de biocompatibele Macrolane gel langzaam afgebroken. Als u een langduriger resultaat wenst, dan kunt u een herhalingsbehandeling ondergaan om zo het esthetische resultaat te behouden. Het resultaat van een enkele Macrolane behandeling kan tot wel 12 maanden lang aanhouden.

Wat zijn de voordelen van Macrolane?

Steeds meer mensen kiezen voor Macrolane i.p.v. bilimplantaten. De voordelen van de niet-chirurgische ingreep met Macrolane:

  • Directe resultaat.
  • Geen hersteltijd nodig.
  • Geen littekenvorming of andere risico’s die u loopt bij een operatieve ingreep met bilimplantaten.
  • De vorm en grootte van uw billen kunnen naar wens worden aangepast.
  • Onmiddellijk een langdurig resultaat, maar niet permanent.

Bilvergroting aanbieding – gratis en vrijblijvend consult

Vanaf €2.950 kunt u nu de perfecte billen krijgen. We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in één van onze klinieken.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle