Diagnose

Hier leest u over de meest voorkomende huidaandoeningen en klachten met daarbij een geschikte behandeling. Mocht u eventueel nog vragen hebben naar aanleiding van wat u hier leest neemt u dan gerust contact met ons op. Onze artsen kunnen u adviseren over welke behandeling voor u persoonlijk het meest geschikt is.

Ouder uitziende ogen

Heeft u de eerste tekenen van fijne lijntjes en rimpels en kraaienpootjes rond uw ogen gezien? De gevoelige huid in de buurt van de ogen is vaak de eerste plek waar de tekenen van huidveroudering zullen verschijnen. Dit gebied van de huid is dunner dan de huid op de rest van uw gezicht en heeft, in tegenstelling tot de meeste plekken op uw lichaam, geen zweet- of talgklieren. Clinic63 biedt verschillende behandelingen om al uw zorgen over een verouderende huid rond uw ogen weg te nemen.

Donkere kringen onder de ogen

Donkere kringen zijn meestal erfelijk, hoewel ze kunnen worden geaccentueerd door allergieën of vermoeidheid. Er zijn vele oorzaken voor donkere kringen, dus er is geen generieke benadering. We hebben verschillende behandelingsmogelijkheden bij Clinic63.

Lijntjes en rimpels in gezicht

Lijntjes en rimpels zijn een van de meest voorkomende aandoeningen die we behandelen in Clinic63. “Anti-verouderings”-behandelingen kunnen de tijd stilzetten en verdere tekenen van veroudering voorkomen.

Geschikte behandeling: Botuline Toxine | Fillers | Lipofilling | TCA peeling | Pixel Fractional Laser

Actieve acne

Acné is een ziekte die de talgklieren van de huid beïnvloedt. De kleine gaatje in de huid (poriën) zijn verbonden met talgklieren in de huid. Deze klieren maken een olieachtige substantie genaamd talg aan. De poriën staan in verbinding met de klieren via een kanaal genaamd een follikel. Binnen de follikels brengt talg dode huidcellen aan het oppervlak van de huid. Een dun haartje groeit ook door de follikel en door de huid heen. Wanneer de follikel van een huidklier verstopt raakt, groeit er een puistje.

Geschikte behandeling: Obagi peeling | TCA Peeling

Losse, slappe huid

In de loop van de jaren kunnen tijd en de blootstelling aan de zon tekenen van veroudering in uw gezicht veroorzaken. Clinic63 is gespecialiseerd in niet-invasieve, pijnloze technieken om uw natuurlijke schoonheid te herstellen en onvolkomenheden die zich met de tijd en de leeftijd ontwikkelen te corrigeren. Wij bieden een scala aan oplossingen voor het ouder wordende gezicht.

Geschikte behandeling: Accent XL Laser Silhouette SoftObagi PeelingPixel Fractional | Fillers | Lipofilling

Volumeverlies

Vanaf de leeftijd van 25 begint de algemene huidveroudering en treden er veranderingen op in elke laag van de huid. Dit komt door een combinatie van interne processen en externe factoren. Het is dit vertragen dat de zichtbaarste tekenen van veroudering veroorzaakt: verlies van volume, rimpels en een verlies van dichtheid en uitstraling. Volumeverlies kan ertoe leiden dat het gezicht er negatief, verdrietig of gestrest uitziet. Dit kan weer leiden tot een onjuiste perceptie van iemands stemming of overkomen.

Geschikte behandeling: Fillers | Lipofilling

Cellulitis

Cellulitis wordt veroorzaakt door bindweefselschotjes tussen de opperhuid en de spierweefsels onder de huid. Tussen deze bindweefselschotjes liggen de onderhuidse vetcellen in klompjes bij elkaar. Bij toename van de vetcellen puilen deze klompjes enigszins uit, terwijl andere delen van de huid door de bindweefselschotjes niet kunnen uitzetten. Hierdoor krijgt de huid een hobbelig aspect met deukjes.

Geschikte behandeling: Aqualyx Lipolyse | Alidya | Accent Laser

Buikvet of zwembandjes

Het kan zeer moeilijk zijn om buikvet kwijt te raken en het is de plek op het lichaam waar vet de neiging heeft zich het eerst op te hopen, wat de gevreesde ‘muffin top’ of ‘zwembandjes’ veroorzaakt wat resulteert in een volumineus, rond silhouet. Om uw buikvet kwijt te raken, kunnen dieet en lichaamsbeweging helpen, hoewel de buikstreek een belangrijk gebied waar hardnekkige vet kan weigeren te verdwijnen. Bij Clinic63 bieden wij een verscheidenheid aan oplossingen voor die moeilijke gebieden.

Dunner wordende huid

Een dunner wordende huid komt voor bij de rijpere huid en is een veel voorkomende klacht, met name in de halsstreek, op de handen en het decolleté. Er zijn verschillende behandelingsmogelijkheden beschikbaar.

Geschikte behandeling: TCA Peeling | Pixel Fractional | Microneedling | Fillers | Lipofilling | Obagi

Adertjes in het gezicht

Spatadertje in het gezicht (couperose) kan worden veroorzaakt door rosacea, een gevoelige huid, zon- of windschade, enz. Bepaalde adertje kunnen zichtbaar zijn, maar soms slechts een blos of een ongelijkmatige huidtoon.

Geschikte behandeling: Couperose verwijderen | IPL Laser | LP-yag Laser

Zonschade en vlekjes

Schade door de zon kan leiden tot bruine vlekjes, roodheid of blossen, een ongelijkmatige teint en een verslechterde huidtextuur. Afhankelijk van de omvang van de schade en het huidtype zijn er verschillende behandelingsmogelijkheden beschikbaar.

Geschikte behandeling: Obagi peeling | TCA peeling | Pixel Fractional

Littekens door acne

Littekens door acné zijn meestal het gevolg van ontstoken vlekken die zijn veroorzaakt doordat de huidporiën vol zitten met overtollige talg, dode huidcellen en bacteriën. De porie zwelt op, waardoor er een breuk in de follikelwand ontstaat. Ondiepe beschadigingen zijn meestal klein en snel te genezen.

Dunne lippen

Dunne lippen worden geassocieerd met het ouder worden… Volle/goed gehydrateerde lippen worden geassocieerd met jeugdigheid. Naarmate we ouder worden onze lippen dunner en verminderen onze collageen- en hyaluronzuurniveaus. Dit kan op een aantal manieren worden gecorrigeerd die niet alleen het volume doet toenemen maar ook de hydratatie van de lippen verbetert.

Geschikte behandeling: Fillers

Haaruitval

Haaruitval, ook bekend als alopecia of kaalheid, verwijst naar het verlies van haar op het hoofd of het lichaam. Kaalheid kan verwijzen naar algemene haaruitval of mannelijke kaalheid.

Geschikte behandeling: XL hair | PRP

Rosacea

Deze medische huidaandoening uit zich meestal in blossen, roodheid, verwijde bloedvaten, en/of acneachtige puistjes. Het komt vaker voor bij vrouwen tussen de 30-50 en tast het middendeel van het gezicht aan.

Geschikte behandeling: IPL Laser

Tandenknarsen

Temporomandibulair Joint Disorder (TJD) is de medische term voor bruxisme of tandenknarsen. De symptomen van tandenknarsen of tandenklemmen komen voort uit de manier waarop we omgaan met stressgevoelens in ons dagelijks leven. Personen die hun tanden overdag klemmen of knarsen hebben vaak niet in de gaten dat ze dit doen. De gewoonte is ’s nachts nog oncontroleerbaarder, terwijl degene die hieronder lijdt slaapt.

Geschikte behandeling: Botuline Toxine

Tandvleeslach

Een tandvleeslach wordt geassocieerd met een te grote blootstelling van het tandvlees wanneer iemand lacht. De bovenlip trekt zich te ver boven de boventanden op wat een overmatige zichtbaarheid van het tandvlees veroorzaakt. De oorzaak hiervan is ofwel een hyperactieve spier rond de mond, die vervolgens de bovenlip optrekt en/of een dunne bovenlip.

Geschikte behandeling: Botuline Toxine

Ongewenst haar

Permanente verwijdering van ongewenst haar geeft de vrijheid om te dragen wat u maar wilt, wanneer u maar wilt. De Soprano-laser biedt een snelle en pijnloze manier om haar te verwijderen.

Geschikte behandeling: Soprano Laser | IPL ontharen

Overmatig zweten

Zweetoksels kunnen een aandoening zijn met grote sociale gevolgen en zijn eenvoudig en effectief te behandelen.

Geschikte behandeling: Botuline Toxine

Ongewenste tattoo

Tattooverwijdering is een procedure die wordt gedaan om te proberen een ongewenste tatoeage te verwijderen. Veelgebruikte technieken voor tattooverwijdering zijn laserchirurgie, chirurgische verwijdering en dermabrasie. Er wordt tattoo-inkt onder de bovenste laag van de huid geplaatst.

Geschikte behandeling: Harmony Laser

Striae

Deze pijnlijke, streperige sporen ontstaan vaak na gewichtstoename en -verlies of tijdens groeispurten. Het verbeteren van de diepere huidlagen met Fractional is effectief voor diepere lijnen. Voor oppervlakkiger lijnen kunnen radiogolven volstaan.

Geschikte behandeling: Pixel Fractional | Microneedling

Schimmelnagel of Kalknagel

Een schimmelnagel (kalknagel) is een veel voorkomende aandoening die begint als een witte of gele vlek onder het puntje van uw vinger- of teennagel. Wanneer de schimmelinfectie dieper gaat, kan de schimmelnagel ervoor zorgen dat uw nagel verkleurt, dikker wordt en verkruimelt aan de rand.

Geschikte behandeling: Harmony Laser

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search