Deze week bij Clinic63 – Het team

 In Clinic63

Graag nemen wij je mee in de wereld van Clinic63. Wij gaan hier vanaf heden mee beginnen en zullen u wekelijks updaten. Om te beginnen stellen wij graag ons team voor.

 

Drs. Babak Mahavian Delavary

 • Cosmetisch arts bij Clinic63
 • Werkzaam bij 6 klinieken
 • Meer dan 8 jaar ervaring
 • Big registratie 09911187401

Drs. Babak is na het afronden van zijn studie medicijnen op de Erasmus Universiteit te Rotterdam begonnen om zijn kennis en kunde toe te passen in de cosmetische wereld. Hierin is hij nu al ruim 7 jaar werkzaam.

Drs. Babak is een gerespecteerd en kundig cosmetisch arts die zich gespecialiseerd heeft in injectables, lipofilling, liposuctie en ooglidcorrecties.

Drs. Babak wordt door cliënten omschreven als vriendelijk, kundig en sociaal. Naast het behandelen van cliënten wordt drs. Babak regelmatig gevraagd voor het geven van trainingen en lezingen op internationaal niveau.

Instagram: @babakmahdavian

 

Drs. Kevin Bulgaç

 • Cosmetisch arts bij Clinic63
 • Werkzaam bij 6 klinieken
 • Big registratie 09924873101

Drs Kevin Bulga is na zijn studie medicijnen en zijn specialisatie orthopedische chirurgie op het AMC ziekenhuis te Amsterdam direct aan de slag gegaan als cosmetisch arts. Zijn keuze om werkzaam te zijn als cosmetisch arts was voor hem al vroeg duidelijk. Hij draagt graag bij aan de esthetische wensen van de cliënt.

Drs. Kevin is gespecialiseerd in injectables, Aptos Theading en bilvergrotingen met hyaluronzuur. Drs. Kevin volgt regelmatig nationale en internationale trainingen.

Instagram: @drs.kevinbulgac

 

Ruben Zohar

 • Huidtherapeut
 • Werkzaam bij Clinic63
 • Den Haag en Amsterdam

Ruben Zohar is huidtherapeut. Hij heeft zijn studie huidtherapie in 2018 succesvol afgerond en is sindsdien werkzaam bij Clinic63. Hij vindt het een continue uitdaging om de huid ze goed mogelijk te verbeteren, hierbij staan de cliënt en haar wensen centraal. Hij is gespecialiseerd in chemische peelings, Cryolipolyse, MiraDry (permanent verminderen van zweet) behandelingen en ontharing.

Leuk weetje! Ruben Zohar is de eerste mannelijke huidtherapeut van Nederland

Instagram: @rubenzohar

 

Tessa van der Zanden

 • Huidtherapeute
 • Vestiging Clinic63 in Eindhoven, Den Bosch en Meerssen

Tessa van der Zanden is afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht.  Ze is ruim 2 jaar werkzaam bij Clinic63, met veel succes. Zo heeft ze al honderden cliënten onthaard, huiden verstrakt en huiden verbeterd.

Tessa is een kundig specialist met een grote clientèle die haar omschrijven als nauwkeurig, servicegericht en vriendelijk. Haar specialismen liggen in ontharing en huidverbetering.

 

Parwini Mange

 • Huidtherapeute
 • Vestiging Clinic63 Amsterdam en Den Haag Eindhoven

Parwini Mange is afgestudeerd aan de Haagse hogeschool en heeft altijd de wens gehad om bij Clinic63 werkzaam te zijn. Parwini is sinds begin 2019 werkzaam als huidtherapeute bij Clinic63, waar ze intensief geschoold is. Ze is gespecialiseerd in huidverstrakking en verjonging door middel van laserbehandelingen. Cliënten zijn zeer over haar te spreken en beschrijven haar als behulpzaam, vriendelijk en altijd vrolijk met een luisterend oor.

 

Dit waren alle artsen en huidtherapeuten die bij ons werkzaam zijn. Ben je benieuwd naar hun resultaten of portfolio? Kijk dan op onze instagram @clinic63nederland

Tot volgende week!

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

lipolaser-blog-afslanken