Clinic63 Best


De Waal 46-48
5684 PH Best

Onze kliniek in Best is gelegen aan bedrijventerrein Breeven. Het is herkenbaar aan de grote vlaggen en het bord van Clinic63 voor de kliniek. Via de snelweg is het makkelijk te bereiken. Achter onze kliniek is een grote privé parkeerplaats waar je je auto gratis kunt parkeren. De hoofdingang is aan de voorzijde van het pand.

Top behandeling! Lieve dokter. Hier kom ik terug
RMC Gielen
RMC Gielen
25/04/2023
Al veel behandelingen gedaan bij dr Babak delavary en altijd super tevreden. Nette, schone en betrouwbare Clinic.
Sylvia Bettonville
Sylvia Bettonville
19/04/2023
Erg klantvriendelijk!
Lianne van Hoof
Lianne van Hoof
04/04/2023
Super! Vriendelijk personeel, goed geholpen door de arts. Kom snel weer…👌🏽
Fayes
Fayes
27/03/2023
Toppers
Noortje van den Brule
Noortje van den Brule
07/03/2023
Luisteren goed naar jouw behoeftes, denken mee. Erg flexibel, en vriendelijk personeel. Nooit negatieve ervaringen meegehad.
S.
S.
04/11/2022

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle