Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Beautybehandelingen
Permanente Make-up

Permanente make-up

Bent u niet gezegend met mooie volle wenkbrauwen en bent u het zat om deze iedere dag bij te tekenen? Krijgt u uw eyeliner niet strak genoeg aangebracht of loopt uw lipliner vaak uit? Permanente make-up kan dé oplossing zijn voor u! Ontdek hieronder hoe dit werkt.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up of semi-permanente make-up is een speciale tattoeage techniek, vaak gebruikt voor de wenkbrauwen, rondom de ogen als eyeliner of rondom de lippen. Bij Clinic63 gebruiken we hiervoor de meest innovatieve technieken, voor het mooiste natuurlijke resultaat.

Voor de wenkbrauwen maken we gebruik van Microblading, ook wel bekend als de hairstrokes techniek. Ieder haartje wordt individueel getekend en de kleur van het pigment wordt uitgezocht op basis van uw haar- en huidskleur.

Voor eyeliner behandelingen maken gebruik van de InfraLashes en InfraShadow technieken. Dit houdt in dat de eyeliner in de lijn van de wimpers wordt aangebracht of licht als een schaduw erboven. Hiermee creëren we een subtiel effect.

Voor de lippen kunt u kiezen uit een LipLiner, LipShadow of Full Lips. In overleg met de specialist kan worden bepaald welk effect het beste bij u past.

Voorafgaand aan de behandeling
Voor we beginnen met de behandeling, wordt er eerst een uitgebreid consult afgenomen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we het beste resultaat verkrijgen op basis van uw wensen. We kiezen in overleg met u de juiste kleur voor het pigment. Daarna zullen we met een potlood de vorm van de wenkbrauwen, liplijn of eyeliner op uw gezicht tekenen. We kunnen dit net zo vaak aanpassen tot u volledig tevreden bent.

De behandeling en nazorg
Een behandeling voor de wenkbrauwen duurt ongeveer twee uur. Voor de ogen en lippen is dit vaak één uur. De behandeling kan enigszins gevoelig zijn. Direct na de behandeling zult u enige roodheid zien rondom het behandelde gebied. Dit trekt vanzelf en meestal binnen één dag weg. Daarnaast zult u merken dat het pigment de eerste dagen donkerder zal ogen dan het uiteindelijke resultaat. Dit komt doordat de opperhuid in eerste instantie ook pigment bevat, wat deels zal worden afgestoten. De eerste paar dagen wordt geadviseerd om de wenkbrauwen te verzorgen met een vette crème, om de huid te helpen te helen.

Een maand na de behandeling wordt er vaak een touch-up uitgevoerd. Op deze manier kan het eindresultaat verder geperfectioneerd worden. Het resultaat houdt ongeveer 1-3 jaar. Voor de mooiste resultaten wordt vaak aanbevolen om jaarlijks terug te komen voor het bijwerken van de wenkbrauwen.

Duur behandeling
1 uur Eyeliner & Lipliner
2 uur Wenkbrauwen

Voor een optimaal resultaat
1 behandeling met een touch-up na een maand. Hierna een jaarlijkse touch-up.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Start typing and press Enter to search