Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Fruitzuurpeeling

Fruitzuurpeeling

Wilt u een oppepper voor de huid, dan is de fruitzuurpeeling van Simildiet een passende behandeling. Het is een ideale behandeling om de huid op te frissen en te laten stralen! Door de peeling wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken.

Hoe werkt de peeling?
De werkzame stof in de peeling is glycolzuur en D.M.A.E, deze verwijderd de dode huidcellen waardoor de celvernieuwing wordt gestimuleerd en het bindweefsel wordt geactiveerd. Tevens worden de fibroblasten ook gestimuleerd die verantwoordelijk zijn voor de productie van elastine en collageen. Dit houdt uw huid stevig.

Indicatie fruitzuurpeeling
• Fijne lijntjes en rimpels
• Pigment- of ouderdomsvlekken
• Een beschadigde huid (door bv. ultraviolette stralen: zonlicht, zonnebank)
• Vroegtijdige huidveroudering
• Een droge, vale huid
• Een vette huid
• Acnehuid en acnelittekens
• Comedonen (mee-eters)

De behandeling
Vooraf wordt de huid gereinigd, samen met uw huidspecialist wordt besproken welke peeling geschikt is voor uw huidtype. De peeling kunt u ervaren als een lichte prikkeling op de huid. De huid zal rood worden. Na enkele minuten wordt de peeling geneutraliseerd door middel van koud water. Na aantal dagen zal de huid wat trekkerig aanvoelen en kan er schilfering plaatsvinden.

Resultaat
Afhankelijk van wat voor huidconditie u heeft, zal de huid zal na enkele dagen gladder en stralender aanvoelen. Pigmentvlekken zullen vervagen, littekens worden verminderd en de huid zal er als nieuw uitzien.

Behandeltijd
Bij Clinic63 Nijmegen wordt deze behandeling uitgevoerd, deze behandeling duurt +/- 60 minuten.

Vraag & Antwoord - Fruitzuurpeeling

Fruitzuurpeeling

Wat gebeurt er met een fruitzuurpeeling?

Bij een fruitzuurpeeling wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Een fruitzuurpeeling heeft een reinigend en verjongend effect. Het zorgt daarom voor huidverbetering. De fruitzuren, ook wel glycolzuren genoemd, stimuleren de huid om nieuwe cellen aan te gaan maken. Hierdoor kunnen huidproblemen als acné, pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en een slechte doorbloeding worden opgelost.

Hoe ziet een fruitzuurbehandeling eruit?

Het is belangrijk dat u zich goed voorbereid voor de eerst fruitzuurbehandeling. De huid moet namelijk worden voorbereid op de behandeling. U krijgt tijdens een consult uitleg over hoe u dit precies kunt doen.

Na de benodigde voorbereiding wordt u uitgenodigd voor de behandeling. De huid wordt gereinigd en vervolgens wordt het fruitzuur gedurende een korte tijd aangebracht op uw huid. De fruitzuren dringen door in uw huid en gaan de aanmaak van nieuwe cellen stimuleren. De fruitzuren worden vervolgens geneutraliseerd.

Na de behandeling is het belangrijk dat de huid kan herstellen. U kunt hiervoor onder andere een speciale crème gebruiken. Na de behandeling kan de huid een beetje rood zijn. Deze roodheid zal na enkele dagen wegtrekken. Let op dat u de huid goed beschermt tegen de zon en dat u de felle zon probeert te vermijden.

Welke huidproblemen kunnen goed worden verholpen met een fruitzuurpeeling?

Een fruitzuurpeeling is onder andere geschikt voor:

 • Pigmentvlekjes.
 • Acné.
 • Oppervlakkige littekens.
 • Een futloze huid.
 • Oppervlakkige rimpelvorming.

Wat gebeurt er met de huid dankzij de fruitzuurbehandeling?

Een fruitzuurbehandeling zorgt voor een jeugdigere en frissere blik. Ervaar onder andere de volgende voordelen:

 • Doorbloeding wordt verbeterd.
 • Porien worden verfijnd.
 • Werkt preventief voor huidveroudering.
 • Pigmentvlekken vervagen en kunnen soms zelfs verdwijnen.
 • Dode huidcellen worden verwijderd.
 • De kleur van de huid wordt mooier.

Wat wordt er besproken tijdens het fruitzuurpeeling consult?

Voordat u er voor kiest om een fruitzuurpeeling behandeling te ondergaan, is het belangrijk dat u bij ons op consult komt. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunt u uw wensen voorleggen en uitspreken wat uw verwachtingen van de behandeling zijn. Wij bieden diverse behandelingen aan welke kunnen zorgen voor een mooie huid en een frissere blik. We geven u dan ook graag advies over de mogelijkheden betreffende deze behandeling.

De fruitzuurpeeling prijzen?

Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan. De fruitzuurpeeling prijzen kunt u vinden in het tarieven overzicht.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search