Algemeen

Een behandeling met Botox of Fillers

Mensen spreken vaak graag over Botox, zonder te weten wat het echt precies inhoud. Als je ze vervolgens “Botuline Toxine” voorlegt raakt men al in de war, terwijl dat eigenlijk datgene is waar zij over praten. Om alle onduidelijkheid weg te nemen: Botox is een merknaam voor de behandeling botuline Toxine en staat bekend als “wondermiddel” tegen rimpels.
Lees meerEen behandeling met Botox of Fillers

Wat werkt écht tegen couperose?

Couperose! Wie kent het niet? Je hebt het wellicht vaak gezien bij familie leden zoals je moeder, opa, oma of wellicht je vader of andere familie leden. Couperose heeft geen enkele nut in het menselijk lichaam. Het zijn permanent verwijde aderen die opzetten en als rode lijntjes door de huid verschijnen, met als resultaat irritatie onder de meeste van ons. Couperose kan je makkelijk herkennen aan de rode lijntjes langs je wangen, neus, voorhoofd of kin.
Lees meerWat werkt écht tegen couperose?

Oorzaken van haaruitval

Als u er over nadenkt om een haartransplantatie te ondergaan, is het altijd verstandig om eerst de oorzaken van haaruitval vast te laten stellen. In principe kan dit vrij eenvoudig worden gedaan door een arts of dermatoloog. Er wordt namelijk onder andere gekeken naar het patroon van de haaruitval. Is er bij u sprake van vorming van inhammen, een terugtrekkende haarlijn of krijgt u een kale kruin? Dan is de kans groot dat er sprake is van erfelijke haaruitval. Indien u het zeker wilt weten of dit de oorzaak is, kunt u ook nog bloed laten prikken om te kijken of u niet een tekort heeft aan bepaalde voedingsstoffen. Daarnaast is het ook mogelijk om een trichogram onderzoek te doen.
Lees meerOorzaken van haaruitval

Laat de zomer je vet weg smelten!

Veel mensen zien er tegenop om in de zomer periode naar het strand te gaan, omdat zij zich onzeker voelen over bepaalde delen van hun lichaam. Dit is natuurlijk nergens voor nodig, maar onzekerheden zijn moeilijk weg te nemen. Omdat de zomer ook in Nederland eindelijk is aangebroken, hebben we een aantal behandelingen voor je op een rijtje gezet die de werking hopelijk iets meer verhelderen.
Lees meerLaat de zomer je vet weg smelten!

Het geheim van bekend Nederland verklapt! Hoe krijgt u de decemberkilo’s er definitief weer af?

December is vaak een erg drukke maand, die in het teken staat van gezelligheid en lekker eten. De sportschool is er bij ingeschoten en er is juist extra veel gegeten. Is uw voornemen ook om gezond en slank het nieuwe jaar te beginnen? Dankzij het speciaal door Clinic63 ontwikkelde afvalplan op maat, voelt u zich én bent u voordat u het weet weer gezonder en slanker!
Lees meerHet geheim van bekend Nederland verklapt! Hoe krijgt u de decemberkilo’s er definitief weer af?

Een frisse huid dankzij een Fruitzuurpeeling

We hebben allemaal weleens te maken met een onzuivere huid, of dit nou komt door acne of de littekens die we eraan hebben overgehouden of gewoonweg onzuiverheden; het resultaat is en blijft een onprettig gevoel. Huidtherapeuten kunnen je alles vertellen over het zuiveren van je huid en verschillende behandelplannen voor je samenstellen. Misschien ben je zelf al bekend met een aantal behandelingen, maar 1 waar wij je graag kennis mee willen laten maken is de “Fruitzuurpeeling”.
Lees meerEen frisse huid dankzij een Fruitzuurpeeling

Acne, vervelend! Maar wat is het eigenlijk?

Help! Ineens allemaal puistjes. Waar komen zij vandaan en waarom ontspruiten zij zich ineens overal op mijn gezicht, borst en rug? Puistjes, beter bekend als acne, zijn een veelbesproken en welbekend fenomeen onder puberende jongeren. Wat is acne nou precies en wat houdt het in? En nog veel belangrijker wat kan ik er zelf aan doen en wie kan mij daarbij helpen? In deze blog lichten wij alles toe over acne en hoe Clinic63 jou daarbij kan helpen!
Lees meerAcne, vervelend! Maar wat is het eigenlijk?

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle