Online afspraak maken

Leuk dat u een afspraak bij Clinic63 wilt inplannen. Wanneer u op de onderstaande knop “online afspraak maken” klikt kunt u eenvoudig uw gewenste behandeling, locatie, tijdstip en behandelaar selecteren. Wij hebben behandelaren en premium behandelaren, dit overzicht vindt u op de pagina ons team

Wilt u op consult komen voor informatie betreft meerdere behandelingen? Geen probleem! U hoeft hier geen extra afspraak voor te maken, het inplannen van één consult van een is voldoende!

Na het inplannen van een online afspraak ontvangt u een bevestiging in de mail. Controleer of uw afspraak en de gegevens kloppen. 

Door een afspraak in te plannen gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden opgeslagen in ons systeem. Wij gaat uiterst zorgzaam en beveiligd met uw informatie om. 

Wij zien u graag in de kliniek! 

Liever bellen, mailen of een formulier invullen?

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle