Afslanken

Bij Clinic63 begrijpen we hoe het is om ontevreden te zijn met uw lichaam of delen daarvan. Daarom streven wij ernaar om u te voorzien van een no-nonsense, privé en vriendelijke omgeving waar u zich comfortabel kan voelen terwijl u uw behandelingen ondergaat. Op deze manier krijgt u van Clinic63 een goed gevoel van binnen en buiten! Iedereen is verschillend en geen twee lichamen zijn hetzelfde. Dus, indien u dat wenst, zijn wij altijd bereid om u een pakket aan te bieden dat bij uw lichaam, planning en budget past. Samen werken wij eraan om u te helpen het lichaam te bereiken dat u wilt.

Huidverstrakking

ACCENT XL HUIDVERSTRAKKING

De Accent XL laser maakt de huid strakker door middel van onschadelijke radiofrequente straling. Deze straling dringt door in de huid en verwart het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen aangemaakt waardoor de huid strakker wordt. De Accent XL is daarom effectief bij sommige vormen van cellulitis en zones waar de huid wat slapper is zoals bij een onderkin en lovehandles.

De radiofrequente straling kan tijdens de behandeling warm aanvoelen en op sommige plekjes heet/gevoelig. Dit is van hele korte duur en trekt binnen enkele seconden weer weg. Er wordt een olie tussen uw huid en de laser aangebracht. Doordat de behandelaar de laser continue beweegt, wordt de warmte over de huid verspreid en verkleint dit de kans op een ongemakkelijk gevoel. Uw huid zal na de behandeling wat rood zijn en warm tot gloeiend aanvoelen. Dit zal enkele uren na de behandeling vanzelf verdwijnen.

De behandeling

Diverse zones kunnen behandeld worden. Per behandeling worden 2 zones van 10×20 cm behandeld. U kunt uit de volgende zones kiezen:

  • Billen
  • Bovenbenen
  • Buik
  • Rug
  • Heupen
  • Dijen
  • Binnenkant bovenbenen
  • Binnenkant knieën
  • Bovenarmen
  • Onderkin

Het resultaat van Accent huidverstrakking kan al snel zichtbaar zijn. Ook is er een langetermijneffect. Omdat de huid zich continue blijft herstellen is pas na twee tot vier maanden het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Duur van de behandeling – 20 – 30 minuten

Voor een optimaal resultaat – minimaal 6 behandelingen*

Interval – 1 – 2 weken

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Advies

Clinic63 adviseert om 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met de zon te vermijden.

Consult

Als u de Accent XL behandeling voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand aan deze behandeling een kosteloos consult in te plannen. Tijdens het consult van 10 minuten legt de behandelaar de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Body Wrap

INFRARED BODY WRAP

De infrarood warmtetherapie ofwel Body Wrap, is een warmtedeken die zorgt voor een optimale lichaamsverwarming. Naast dat dit heerlijk ontspannend is, heeft het een passief afslankend effect en kan gebruikt worden als een hulpmiddel bij het afslanken.

De behandeling

Tijdens de Body Wrap behandeling wordt het lichaam tot aan de nek in de wrap – een soort slaapzak – gestopt. Hierin wordt de warmte opgehoogd tot tussen de 25 en 75 graden Celsius. Dit is afhankelijk van het gevoel van comfort. De behandelaar zal dit nauwkeurig monitoren en u te woord staan voorafgaand aan de behandeling.

Tijdens de behandeling zult u veel gaan zweten. Mocht uw lichaam niet gewend zijn aan extreme hitte, dan kan het oplopen tot 500 gram zweten en 300 kilo calorieën kwijtraken. Dit komt overeen met ongeveer 30 minuten joggen. Wanneer het lichaam aan het sauna-effect gewend raakt, is het mogelijk om zo’n 900 calorieën per keer te verliezen.

De Body Wrap is ook effectief bij artritis en gewrichtspijnen, menstruatiepijn, hart- en bloedvatencirculatie, pijn en stijfheid en het helpt het helen van wonden te bevorderen.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om na de behandeling ruime hoeveelheden water te drinken, minimaal 30 minuten per dag te bewegen en een gebalanceerd dieet te volgen. De body Wrap is ondersteunend aan het afvalproces.

Duur behandeling – 30 – 60 minuten

Voorbereiding – Clinic63 vraagt u om katoenen ondergoed en kleding te dragen. Bij voorkeur een katoenen shirt en katoenen legging/broek. Breng een extra set kleding mee, aangezien u gedurende de behandeling veel zult zweten.

Neem contact op met Clinic63 indien u meer over deze behandeling wilt weten.

M.E.L.T. Lypolaser

M.E.L.T. LYPO LASER

De M.E.L.T Lypo Laser is een laserbehandeling voor Body Contouring zonder dat er een naald aan te pas komt. De laserbehandeling stimuleert lokale metabolisme van vetcellen, die direct door het lichaam worden afgevoerd. De M.E.L.T. Lypo Laser is veilig in gebruik en natuurlijk in zijn manier om u te helpen om uw vet te reduceren waar u dat wilt.
Behandeling

Tijdens de M.E.L.T Lypo Laser behandeling worden diodelaser-platen op de huid geplaatst. Door middel van lichtstralen die warmte veroorzaken, wordt de lokale stofwisseling van de vetcellen geactiveerd. De vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd wanneer de patiënt daadwerkelijk sport, een dieet volgt/op voedingspatroon let en dagelijks voldoende water drinkt.

De M.E.L.T Lypo Laser wordt vaak ingezet bij buikjes, love handles, billen, bovenbenen, rug en armen. Sporten, een dieet volgen of op voedingspatroon letten en dagelijks voldoende water drinken zijn een voorwaarde voor een effectief resultaat.

Alleen een aangename temperatuurverhoging is tijdens de behandeling voelbaar.

Voor een optimaal resultaat:
6 – 10 behandelingen*

Interval:
2x per week of 5x per 2 weken

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Consult

Clinic63 adviseert om eerst een gratis consult van tien minuten in te plannen. Tijdens dit consult bekijkt de behandelaar of deze behandeling geschikt is voor uw lichaamsbouw en kan u adviseren hoe de behandeling het meest effectief kan zijn.

Voor meer informatie over deze behandeling of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via (+31) 880 157 100.

Afslankpakket

AFSLANKPAKKET

De M.E.L.T. Lypo laser is een laserbehandeling voor Body Contouring zonder dat er een naald aan te pas komt. De laserbehandeling stimuleert lokale metabolisme van vetcellen die direct door het lichaam worden afgevoerd. De M.E.L.T. Lypo Laser is veilig in gebruik en natuurlijk in zijn manier om u te helpen om uw vet te reduceren waar u dat wilt. De infrarood warmtetherapie ofwel Body Wrap, is een warmtedeken die zorgt voor een optimale lichaamsverwarming. Het heeft een passief afslankend effect en kan gebruikt worden als een hulpmiddel bij afvallen.

De M.E.L.T. Lypo Laser werkt op het vet terwijl de body wrap werkt op het vocht in uw lichaam. De combinatie van beide behandelingen zorgt voor een optimaal resultaat.

De behandeling

Clinic63 start met de M.E.L.T. Lypo Laser behandeling. Dit is een behandeling van 25/30 minuten. De M.E.L.T. Lypo Laser stimuleert de vetcellen om kleiner te worden. Tijdens de M.E.L.T. Lypo Laser behandeling worden diodelaser-platen op de huid geplaastst. Door middel van lichtstralen die warmte veroorzaken, wordt de lokale stofwiseling van de vetcellen geactiveerd. Na deze behandeling krijgt u de gelegenheid om water te nuttigen en tevens om u om te kleden.

De Body Wrap is een behandeling van 60 minuten waarbij u tot aan uw nek in een warmtedeken ligt. Hierin wordt de warmte opgehoogd van 25 tot +/- 75 graden Celsius. Tijdens deze behandeling komt uw behandelaar regelmatig kijken en wordt er overlegd of de temperatuur verlaagd of verhoogd moet worden. Tijdens deze behandeling gaat u veel zweten en is het mogelijk om 300 kilo calorieen kwijt te raken. Na de behandeling krijgt u de mogelijkheid om u zelf op te frissen.

Duur behandeling – 120 minuten

Advies

Na de behandeling raadt Clinic63 u aan om 2 liter water te drinken, dezelfde dag 4 uur na de behandeling te sporten en een legging en T-shirt plus handdoek mee te nemen voor de Body Wrap behandeling. Het is een combinatie van verschillende factoren die zorgen voor een optimaal resultaat.

Contra-indicaties – M.E.L.T. Lipo Laser: Zwangerschap, pacemaker. hoge bloeddruk, menstruatie, spiraal en lymfklier/leveraandoeningen

Body Wrap – Hartklachten, diabetische clienten, nierfalen, open wonden, koorts, zwangerschap, schildklieraandoeningen en hoge bloeddruk.

Neem contact op met Clinic63 indien u meer over deze behandeling wilt weten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search