Acties in Mei

Wij hebben regelmatig exclusieve acties en aanbiedingen voor verschillende behandelingen. Neem hier een kijkje om te zien welke acties en aanbiedingen wij momenteel hebben. Wilt u meer informatie over onze klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

IMAGE Skincare

Een uitgebreide IMAGE Skincare behandeling
+ Gratis Treatment Kit bij t.w.v. €39,75

Van: € 114,75
Nu: € 75,00 (per behandeling)

Meer informatie

Speciaal voor Moederdag krijg je bij een uitgebreide IMAGE Skincare behandeling van €75,- een mooie Post Treatment Kit bij ter waarde van €39,75. Zo kan je thuis nog heerlijk nagenieten en kan je stralen als nooit tevoren!

Bilvergroting met Fillers

Met onze fillers op basis van hyaluronzuur
kunnen we je billen nét dat beetje extra geven.

Van: € 18,00 (per ML)
Nu: € 15,00 (per ML)

Meer informatie

Wegens succes verlengen we onze prachtige aanbieding voor prachtige billen met een extra maand! We kunnen er inmiddels niet meer omheen: de billen krijgen eindelijk wereldwijd de aandacht die ze verdienen. Ben je niet van nature gezegend met een Kardashian-waardig achterwerk maar gaat een Brazilian Butt Lift je net wat te ver? Met onze fillers op basis van hyaluronzuur, speciaal ontwikkeld voor het lichaam, kunnen we je billen nét dat beetje extra geven. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Kom langs voor een consult, of maak direct een afspraak!

Per 1ml van €18,- nu slechts voor €15,-. Exclusief te boeken bij dokter Babak

Botuline Toxine behandeling

Effectieve behandeling om rimpels zichtbaar te verminderen.
Exclusief te boeken bij dokter Thierry vanaf 15 mei 2018.

Van: € 125,00
Nu: € 110,00 (1 zone)

Meer informatie

Wil jij een behandeling ondergaan bij dokter Thierry en strak  de zomer in? Denk dan niet alleen aan je lichaam, maar vergeet vooral ook je voorhoofd niet. Speciaal vanaf mei hebben we een prachtige aanbieding met Botuline Toxine. Zo kunnen we sterke expressie-rimpels verzachten, waardoor je een jeugdigere uitstraling krijgt. Hoe dit werkt? Botuline Toxine zorgt ervoor dat de spiertjes die deze rimpels veroorzaken als het ware verlamd worden, waardoor de huid zich ontspant en de rimpels niet langer zichtbaar zullen zijn. Ontdek hieronder de scherpe prijzen.

  • 1 zone van €125 voor   €110
  • 2 zones van €250 voor  €200
  • 3 zones van €350 voor  €290

Exclusief te boeken bij dokter Thierry vanaf 15 mei 2018  

Start typing and press Enter to search