Acties in oktober

Wij hebben regelmatig exclusieve acties en aanbiedingen voor verschillende behandelingen. Neem hier een kijkje om te zien welke acties en aanbiedingen wij momenteel hebben. Wilt u meer informatie over onze klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

TCA Peeling

Verbeterd de huidconditie, verminderd lijntjes
en laat pigmentvlekjes vervagen.

Van: € 350,00
Voor: € 280,00

Meer informatie

Nu de zomer achter de rug is en de herfst toch echt zijn intrede gedaan heeft, wordt het weer hoog tijd om intensief te gaan peelen. Bij Clinic63 is een van de meest populaire peelingen, de TCA peeling (Trichloorazijnzuur). Deze effectieve en chemische peeling verbetert zichtbaar de huidstructuur. Bovendien wordt de huidconditie verbeterd, lijntjes verminderd en pigmentvlekjes vervagen.

Wil jij een peeling ondergaan? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak bij een van onze artsen of huidtherapeuten.

Oktober actie: TCA Peeling

Van: € 350,00
Voor: € 280,00

Femilift (vanaf oktober)

Een zeer effectieve laserbehandeling gericht
op het verstevigen en verstrakken van de vagina.

Maak nu je pre-booking en ontvang
€ 75,- korting op de eerste behandeling.

Meer informatie

De Femilift is een pijnloze behandeling op het gebied van vrouwelijke cosmetische problemen met bewezen resultaten. De Femilift is een geavanceerde laser welke klachten van vrouwen van alle leeftijden aanpakt zoals stressincontinentie, vaginale droogheid en terugkerende infecties, pijn bij het vrijen, elasticiteit van de vaginawand, (postmenopauzale) atrofische vaginitis en revalidatie na de bevalling. De Femilift behandeling behandelt bovenstaande problemen op een zeer effectieve, pijnloze manier met snel resultaat.

Wil jij kennismaken met de femilift maak dan nu een afspraak en ontvang maar liefst €75 euro korting op je eerste behandeling.

Normaal € 750,00
Nu voor slecht € 675,- 
*exclusief de aanschaf van een probe ter waarde van €125

Botuline Toxine

Een botuline behandeling tegen rimpels
migraine, frons of kraaienpootjes.

Bij behandeling van 2 zones
De derde zone voor € 29,00

Meer informatie

Botuline Toxine één van de meest ondergane cosmetische behandelingen van dit moment. Botuline Toxine wordt vaak gebruikt voor het verminderen van rimpels. Maar wist je ook dat het helpt bij een vermoeiende oogopslag of bij het overmatig transpireren. Met Botuline Toxine wordt de piercontractie onderbroken, waarbij de spier in de zogenaamde ruststand wordt gezet. Het resultaat? Een gladdere, stralende en frisse huid. Wil jij Botuline Toxine proberen óf ben je weer nodig toe aan een refill maak dan nu snel een afspraak bij een van onze artsen!

Actie: Bij een behandeling van 2 zones krijg je de derde zone voor slechts €29.

Alma Co2 Laser

Effectieve behandeling tegen rimpels,
acne littekens en voor een egale en stralende huid.

Van: € 750,00
Voor: € 550,00 (hele gelaat – mild)

Meer informatie

Wil jij effectief wat doen aan rimpeltjes, heb je last van littekens door bijvoorbeeld acne, óf wil je een egale en stralende huid, dan is de CO2 (gefractioneerde) laser wat voor jou! Deze nieuwe laser zorgt ervoor dat tijdens de behandeling minuscule gaatjes in de huid worden gemaakt, waarbij de energie van de laser zich vlak onder de opperhuid verspreid. Hierbij wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Resultaat? Een frisse, egale en jongere huid!

Maak nu kennis met deze fantastisch Co2 Laser!

Kennismakingsprijs

  • Hele gelaat mild nu slechts voor €550 in plaats van €750
  • Hele gelaat intensief €1000,- in plaats van €1350

Start typing and press Enter to search