Acties in Augustus

Wij hebben regelmatig exclusieve acties en aanbiedingen voor verschillende behandelingen. Neem hier een kijkje om te zien welke acties en aanbiedingen wij momenteel hebben. Wilt u meer informatie over onze klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Collageen Booster

Geeft bewezen resultaten en is
de manier om ouderdom tegen te gaan.

1 introductiebehandeling
30 minuten voor € 10,-

Meer informatie

De Collageen Booster is onderdeel van het Skin Total program. Het Skin Total program is, met andere woorden, een anti-aging methode die zorgt voor huidverjonging van binnenuit. Deze behandeling geeft bewezen resultaten en is de manier om ouderdom tegen te gaan. Om kennis te maken met de lichttherapie hebben wij deze introductiekorting.

1 introductiebehandeling inclusief consult met de Collageen Booster 30 minuten voor €10,- 

*De Collageen Booster behandeling is uitsluitend te boeken in Amsterdam & Den Bosch.

Meet & treat: LPG Endermologie

Effectieve behandeling tegen plaatselijke
vetophopingen, cellulitis of een verslapte huid.

Van: € 75,00
Nu: € 35,00 (55 minuten behandeling)

Meer informatie

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage die uitgevoerd wordt met een LPG-apparaat. Deze behandeling is uitsluitend beschikbaar in Amsterdam. Deze behandeling behandelt de huid, de onderhuid en het onderhuids bindweefsel. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, stimulering van de afvoer van vocht en vetcellen en voor verzachting van littekenweefsel. Vetophopingen nemen hierdoor af en de huid krijgt zijn elasticiteit weer terug.

Doordat de bloedcirculatie wordt verbeterd kunnen ook andere klachten zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten verdwijnen. Kom langs voor een gratis consult!

  • 1 Meet & Treat behandeling van 55 minuten inclusief consult ter waarde van € 75,- nu slechts voor € 35 euro
  • LPG pak €25,- (Verplichte eenmalige aanschaf)

Start typing and press Enter to search