Aanbiedingen in oktober

Wij hebben regelmatig exclusieve aanbiedingen voor verschillende behandelingen. Neem hier een kijkje om te zien welke acties en aanbiedingen wij momenteel hebben. Wilt u meer informatie over onze klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

CO2 behandeling voor het gelaat

 

De CO2 laser zorgt voor een stralende, jongere en frisse huid, zonder dat daarbij gebruikt wordt gemaakt van invasieve methoden.

 

Normaal voor €1250,- en nu voor slechts €999,-
* Uitgevoerd door artsen | alleen te boeken in Amsterdam en Den Bosch
Microneedling behandeling voor het gelaat 

 

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën en acne littekens en striae.

 

Normaal voor €500,- en nu voor slechts €300,-
* Te boeken bij huidtherapeuten
P/O shot

 

De P-Shot is een nieuwe techniek waarbij Platet Rich Plasma (PRP) wordt geïnjecteerd in de penis om de functie en sensatie te verbeteren. De O-Shot is een nieuwe techniek waarbij PRP wordt geïnjecteerd in de vagina om processen te stimuleren.

 

Normaal voor €350,- en nu voor slechts €290,-
* Uitgevoerd door artsen
Universkin

 

Universkin is een behandeling waarbij de behandelaren de formule op maat kunnen maken, zodat iedereen precies de huidverzorging krijgt die hij of zij nodig heeft.

 

10% korting op de producten en 15% korting op de behandelingen
*Te boeken vanaf oktober
Spataderen behandelen

 

Heeft u last van zware benen en pijnlijk opgezwollen aderen? Óf heeft u moeite met de esthetische kant van spataderen en wilt u daar vanaf? Dan helpen wij u graag verder!

 

Normaal 2 benen voor €300,- en nu voor slechts €250,-
Introductieprijs HIFU

 

Hoge intensiteit gefocuste ultrasound (Hifu) is geschikt voor het verstrakken van de huid en het verminderen van rimpels. De zones die kunnen worden behandeld zijn onder andere; het gelaat, de hals en décolleté en bovenarmen.

 

– Bij behandelingen onder de €500 ontvangt u 10% korting!
– Bij behandelingen boven de €500 ontvangt u 15% korting!

Start typing and press Enter to search