Aanbiedingen in maart

Wij hebben regelmatig exclusieve aanbiedingen voor verschillende behandelingen. Neem hier een kijkje om te zien welke acties en aanbiedingen wij momenteel hebben. Wilt u meer informatie over onze klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Vitamine B-12

 

Een vitamine B-12 behandeling verhoogt de natuurlijke energie niveaus, productie van rode bloedcellen, helpt bij het reguleren van slaap, stemming en eetlust en versterkt het immuunsysteem.

 

Vitamin B12 shot van €70,-  voor €45,- euro.

CO2 Behandeling

 

De CO2-laser is geschikt voor eenieder die graag een verbetering van de huid wil verwezenlijken.  De huid wordt structureel verbetert, oogt en voelt gezonder.

 

CO2 behandeling voor het gelaat normaal voor €1.250,- en nu voor slechts €1.050,-

TCA Peeling

 

Februari is de ideale tijd voor een peeling! Een TCA peeling helpt de huidstructuur te verbeteren en vermindert oneffenheden zoals fijne lijntjes en pigmentvlekjes

 

Van €350,- voor €280,-

Shockwave

 

Met een shockwave behandeling is het mogelijk om de doorbloeding van het lichaam aanzienlijk te bevorderen en tegelijkertijd de stofwisseling te stimuleren.

pakket 4 behandelingen van €1.100,- voor €800,-
pakket 6 behandelingen van €1.600,- voor €1.300,-

Start typing and press Enter to search

In verband met het Coronavirus (COVID-19) stopt Clinic63 tot en met dinsdag 28 april met alle niet medisch noodzakelijke behandelingen.

Consult afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen vanaf 29 april blijven vooralsnog staan.