Aanbiedingen in januari

Wij hebben regelmatig exclusieve aanbiedingen voor verschillende behandelingen. Neem hier een kijkje om te zien welke acties en aanbiedingen wij momenteel hebben. Wilt u meer informatie over onze klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Shockwave

 

Iedereen wil het maximale uit zichzelf halen. Met een shockwave behandeling is het mogelijk om de doorbloeding van het lichaam aanzienlijk te bevorderen en tegelijkertijd de stofwisseling te stimuleren.
1 behandeling voor slechts €350,-
Pakket van 4 behandelingen: €1.100,- 

Pakket van 6 behandelingen: €1.600,- 
HIFU Huidverstrakking

 

De HIFU is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid te verstrakken en de rimpels te verminderen op een non invasieve manier. De behandeling zorgt voor aanmaak van collageen, waardoor de huid verstevigd en gelift wordt.

 

15% korting op elke zone bij een HIFU behandeling
Cryolipolyse

 

Cryolipolyse met de Z-Lipo is een effectieve en nieuwe manier om lokaal vet te verwijderen zoals de buik, heupen, bovenarmen of benen.

 

Alleen deze maand 1 zone van €330,- voor €270,-
APTOS Draadlift

 

Met behulp van veilige oplosbare hechtdraadjes met kegeltjes wordt de huid op een subtiele manier gelift. De contouren in uw gezicht worden meer zichtbaar en de huid wordt tegelijkertijd verstevigd. 
Alleen in januari:
8 draden van €1350,-
nu voor slechts €1200,-

Start typing and press Enter to search