Laserbehandelingen

Clinic63 maakt voor haar laserbehandelingen gebruik van Harmony XL, het meest uitgebreide platform voor laserbehandelingen. Wij hebben gekozen voor de Harmony XL omdat dit apparaat zeer veilig is, dus geen risico op het ontstaan van huidschade. Het is zeer effectief en efficiënt, dus daarom kunnen we sneller en minder vaak behandelen met hetzelfde resultaat, hetgeen u tijd scheelt. Daarnaast is de behandeling veel comfortabeler door de ingebouwde techniek (koeling) waardoor de behandelingen voor u veel aangenamer zijn.

Anti-transpiratie Laser

ANTI-TRANSPIRATIE LASER

Alma SweatX is een nieuwe laserbehandeling tegen overmatig zweten – hyperhidrosis – en lichaamsgeur – osmidrosis. Dit zijn twee verschillende aandoeningen, want niet iedereen met overmatige transpiratie heeft ook last van een sterke lichaamsgeur, en omgekeerd.

Deze behandeling is een alternatief voor de anti transpiratie behandeling met injectables. Onze artsen kunnen advies gegeven welke behandeling het meest geschikt is.

De behandeling
Tijdens de SweatX behandeling gebruikt de behandelaar een speciale applicator die met ronddraaiende bewegingen geleidelijk warmte over de huid verspreid. Dit kunt u als warm ervaren en het kan gevoelig zijn. Tijdens de behandeling wordt daarom een olie op de huid aangebracht wat verkoelend werkt.

SweatX schakelt de zweetklieren selectief uit en laat het omliggende weefsel onaangetast. Hierdoor wordt de zweetproductie en de bijbehorende lichaamsgeur drastisch verminderd.

De behandeling veroorzaakt geen ‘compenserende transpiratie’. Dit betekent dat er geen extra zweet wordt geproduceerd in andere delen van het lichaam.

U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden hervatten. Onmiddellijk na de behandeling moet er al een verminderde zweetproductie merkbaar zijn, met een verdere zichtbare afname in de weken erna. Na een volledige behandelingscyclus zal uw behandelaar een vervolgafspraak met u maken om te bespreken of er aanvullende behandelingen nodig zijn.

Duur van de behandeling
20 minuten (per 2 oksels)

Voor een optimaal resultaat
Minimaal 4 behandelingen*

Interval
1 x per week

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de behandelaar wat u kunt verwachten.

Advies
De behandeling is minder gevoelig als de haargroei glad is. Daarom adviseert Clinic63 om maximaal 24 voor de behandeling de gebieden die u wilt laten behandelen, te scheren. Indien u dit niet doet, is Clinic63 genoodzaakt om de kosten van de behandeling bij u in rekening te brengen. De behandeling zal dan nadat de gebieden geschoren zijn, op een ander tijdstip moeten plaats vinden.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Anti-transpiratie Laser

Anti transpiratie laser

Er bestaan verschillende manieren om overmatig zweten te stoppen. Een methode die veel wordt toegepast is dus de anti transpiratie laser. Er zijn echter ook andere manieren om er voor te zorgen dat u geen last meer heeft van overmatig zweten.

Anti transpiratie laser of een injectable behandeling tegen overmatig zweten?

Op verschillende manieren kunt u dus een einde maken aan overmatig zweten. Twijfelt u tussen de twee eerder genoemde behandelmethoden? Beide behandelmethoden hebben verschillende voordelen en nadelen ten opzichte van elkaar. Van een injectable behandeling tegen overmatig zweten is het effect bijvoorbeeld slechts van tijdelijke aard. Het is daarom nodig om ieder half jaar of jaar terug te komen voor een vervolgbehandeling.

Andere manieren om van overmatig zweten af te komen?

Er wordt veel geld geïnvesteerd om manieren te vinden die overmatig zweten tegen kunnen gaan. Veel merken pretenderen met hun deodorant zweten sterk tegen te kunnen gaan. In werkelijkheid helpt dit vaak niet tegen zweten zelf, maar beter tegen de geur die zweet met zich mee kan brengen. Zweet gaat namelijk pas ruiken, wanneer het op de huid komt. Er bestaan wel speciale sprays die gedurende 48 uur overmatig zweten kunnen verminderen. Het nadeel hiervan is echter dat dit ook weer slechts tijdelijk werkt.

Om deze reden kiezen veel mensen toch liever voor de anti transpiratie laser, omdat dit snel en effectief werkt.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search