Injectables Behandelingen

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er even stralend laten uitzien als ze zich voelen. Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven dus minder steun aan de huid. Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, adviseren de artsen van Clinic63 u graag bij de keuze van uw behandeling.

Lipolyse

Lipolyse – Aqualyx

Vetoplossing wordt ook wel adipocytolyse genoemd. Dit is dé methode om gecontroleerd vetcellen te laten afbreken ter plaatse van lokale vetophopingen, die met andere afvalmethodes (zoals dieet/sporten) moeilijk verdwijnen. De behandeling geschiedt door middel van enkele injecties met hele dunne naalden in het vetweefsel. Hierdoor vindt een afbraak plaats van de celwand van vetcellen. Vervolgens wordt het losgekomen en afgebroken vet op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd via de ontlasting en urine. Eenmaal afgebroken vetcellen zullen op die plaatsen niet meer terugkomen. Injectie-adipocytolyse is tevens een veilige behandeling en is vrijwel pijnloos.

Indicatie van lokale vetophoping op:Lipolyse – Aqualyx
• Buik
• Heupen
• Billen
• Bovenbenen
• Lovehandles (zijden)
• Dijen
• Onderkin
• Nek
• Hamsterwangen
• Vetophopingen op de rug
• Bovenarmen
• Gynaecomastie (borstvorming mannen)
• Knieën

Behandeltermijn
Afhankelijk van de hoeveelheid lokaal aanwezig vet wordt een indicatie gemaakt door de arts. Bij iedere sessie wordt een gedeelte van het vet opgelost.

Gemiddeld zijn 3 tot 6 behandelingen nodig, die iedere 3 tot 4 weken worden uitgevoerd.
Het resultaat is zichtbaar na een periode van 6 tot 8 weken.

Resultaat
Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal tijdelijk van aard en verdwijnt vanzelf.

Tijdsduur
20 tot 30 minuten.

Voor de behandeling
U hoeft zich niet speciaal voor te bereiden op deze behandeling.

Na de behandeling
Het merendeel van de patiënten kan zijn dagelijkse activiteiten direct na de behandeling hervatten.

Mogelijke bijwerkingen
• Enige roodheid.
• Lichte zwelling
• Warmte
• Beurs gevoel
• Kleine bloeduitstortingen
• Gevoeligheid bij aanraking

Deze bijwerkingen houden over het algemeen een tot enkele dagen / weken aan.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Lipolyse

Lipolyse

Wat is de betekenis van lipolyse?

De term lipolyse staat voor de verbranding van vet. Dit is een proces in het lichaam dat plaatsvindt om energie vrij te maken. Vetcellen kunnen in het lichaam op deze manier worden afgebroken en vervolgens door het eigen lichaam afgevoerd.

Hoe werkt lipolyse?

Er wordt tijdens deze behandeling onderhuids een stof ingespoten. Het gaat bij Aqualyx om desoxycholzuur, dit is een secundair galzout. Deze stof zorg er voor dat de celwand instabiel wordt, omdat de stof zich aan de wand van de vetcel bindt. De overblijfselen van de cel worden vervolgens door het eigen lichaam afgevoerd. Dankzij dit proces komt het vet niet meer terug op deze plek. Met Aqualyx wordt er gebruik gemaakt van een speciale canule, waardoor er slechts weinig injecties nodig zijn. De behandeling is bovendien vrijwel pijnloos, omdat er aan aqualyx een verdovingsmiddel wordt toegevoegd.

Voor wie is de lipolyse behandeling geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor lokale, kleine vetophopingen. Het gaat dus niet om grote gebieden en het doel om gewicht te verliezen.

Ervaringen met lipolyse

De lipolyse behandeling is een populaire ingreep voor mensen die iets willen doen aan kleine vetophopingen. Er zijn al duizenden mensen die deze ingreep hebben ondergaan. De ervaringen die online kunnen worden gevonden op diverse sites als Kliniekervaringen.nl, zijn overwegend positief. De zwelling en roodheid is normaal gesproken na enkele dagen verdwenen. Dit geldt ook voor de gevoeligheid van het behandelde gebied. Wanneer er sprake is van verdikkingen of bultjes onder de huid, kunnen deze weg worden gemasseerd.

Resultaten van de lipolyse behandeling

Er zijn voor een optimaal resultaat altijd meerdere behandelingen nodig. Meestal zijn er twee tot vier behandelingen nodig, met een pauze van ongeveer vier weken ertussen. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult wordt besproken wat u van de behandeling kunt verwachten. U ontvangt dan advies op maat.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search