Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is vaak wel mogelijk. Een haartransplantatie op afbetaling kan ook bij Clinic63. U kunt zelf kiezen voor het bedrag dat u per maand wilt betalen en het aantal maanden waarin u de behandeling af wilt betalen. Er zijn bij een haartransplantatie die u afbetaalt wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. De bekende slogan ‘geld lenen kost geld’ is hierbij onder andere van toepassing. Wij werken samen met een partner die het bedrag voor de behandeling kan verstrekken.

Welke haartransplantatie methoden bestaan er?

Als u haarverlies heeft en u wilt hier iets aan laten doen, dan is een haartransplantatie meestal de beste manier om dit te doen. De volgende haartransplantatie methoden bestaan onder andere:

Zowel in Nederland als in het buitenland wordt tegenwoordig vrijwel alleen nog maar de FUE haartransplantatie methode toegepast. Hierbij worden de grafts één voor één uit het donorgebied verwijderd en vervolgens geïmplanteerd in het donorgebied. De voordelen van deze methode zijn een korte hersteltijd, natuurlijke resultaten en daarnaast het uitblijven van een litteken.

Wat kost een haartransplantatie?

De kosten van een haartransplantatie behandeling kunnen sterk verschillen. De kosten verschillen niet alleen per kliniek. De kosten verschillen ook per persoon. Is er bij u sprake van een groot gebied dat u wilt laten behandelen? Dan zullen de haartransplantatie kosten hoger zijn dan wanneer er slechts een klein gebied hoeft te worden behandeld. De kosten van een haartransplantatie beginnen bij ongeveer 2.000 euro voor een kleine behandeling tot ongeveer 6.000 euro voor een grote behandeling. Voor veel mensen is dit een behoorlijk bedrag, waardoor een haartransplantatie op afbetaling erg interessant kan zijn.

Komt u in aanmerking voor een haartransplantatie op afbetaling?

Als u de kosten van de haartransplantatie niet in één keer wilt of kunt voldoen, kunt u een haartransplantatie op afbetaling overwegen. De haartransplantatie op afbetaling is voor de meeste personen mogelijk. Denk echter wel goed na of u maandelijks een bepaald bedrag kunt missen. De partner waarmee wij samenwerken zal van tevoren onderzoek doen naar de mogelijkheid om het bedrag bij hun te lenen.

Kies voor een haarkliniek  met hoge kwaliteit

Het is belangrijk dat u zich niet blind staart op een haartransplantatie aanbieding, actie of korting en alleen naar de laagste prijs kijkt. Bij deze behandeling om het haar voller te krijgen, is het van essentieel belang dat u kiest voor kwaliteit. Door te kiezen voor een kwalitatief hoogstaande haarkliniek, kunt u rekenen op een optimaal resultaat. Bij onze kliniek is het ook mogelijk om op andere manieren korting te krijgen, door de behandeling bijvoorbeeld te laten filmen. U kunt hierover informeren door tijdens het consult aan te geven dat u hierin geïnteresseerd bent.

Start typing and press Enter to search