Haartransplantatie in Nederland

De haartransplantatie behandeling wordt tegenwoordig vrijwel in ieder land, overal ter wereld uitgevoerd. Er bestaan echter wel sterke verschillen in de kwaliteit die de haarklinieken bieden. Overweegt u een haartransplantatie in Nederland? De haartransplantatie klinieken in Nederland staan bekend om de gemiddelde goede kwaliteit op het gebied van cosmetische ingrepen. Dankzij strenge regels, streng toezicht en het internet is het tegenwoordig vrij eenvoudig om een goede kliniek te vinden.

Haartransplantatie in het buitenland?

Als er wordt gesproken van een haartransplantatie in het buitenland, is dit natuurlijk een breed begrip. Als men hier over spreekt, kan bijvoorbeeld worden gesproken over België, maar ook over landen in het verre Oosten. Wanneer er echter wordt gesproken over een haartransplantatie in het buitenland, wordt meestal een haartransplantatie in Turkije of België bedoeld. Van de mensen uit Nederland kiezen meer mensen voor een behandeling in Turkije dan in België. Dit is ook één van de voornaamste redenen dat er behoorlijk veel bemiddelingsbureaus bestaan voor een haartransplantatie in het buitenland.

Haartransplantatie in Nederland?

Nederland is een ontwikkeld land op het gebied van cosmetische ingrepen. Er zijn momenteel naar schatting ongeveer 20 haartransplantatie klinieken in Nederland. Het aantal behandelingen ie jaarlijks worden uitgevoerd door de verschillende klinieken, verschilt wel sterk. Er zijn haarklinieken die 6 dagen per week 3 of meer mensen behandelen. Er bestaan echter ook klinieken die slechts enkele behandelingen in de maand uitvoeren. Het gaat dan vaak om klinieken die naast de haartransplantatie behandeling ook andere ingrepen uitvoeren.

Denkt u na over haartransplantatie in Nederland of haartransplantatie in het buitenland? Beide mogelijkheden kennen verschillende voor- en nadelen.

Voordelen van haartransplantatie in Nederland?

Een haartransplantatie in Nederland kent verschillende voordelen:

  • Kwaliteit relatief goed gewaarborgd.
  • Eenvoudig de haarkliniek en bijbehorende arts te bereiken.
  • Vaak de beste nazorg en service.

Nadelen van een haartransplantatie in Nederland?

Er bestaan eigenlijk weinig nadelen van een haartransplantatie in Nederland. De nadelen die wel eens geschetst worden, zijn:

  • In vergelijking met Turkije hogere kosten.
  • De haartransplantatie wordt minder snel gecombineerd met een (korte) vakantie.

Het is verstandig om de voor- en nadelen van een haartransplantatie in eigen land of in het buitenland goed tegen elkaar af te wegen. Alleen op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken.

De haartransplantatie prijzen?

Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan. De haartransplantatie prijzen kunt u vinden in het tarieven overzicht.

Wat wordt er besproken tijdens het haartransplantatie consult?

Voordat u er voor kiest om een haartransplantatie behandeling te ondergaan, is het belangrijk dat u bij ons op consult komt. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunt u uw wensen voorleggen en uitspreken wat uw verwachtingen van de behandeling zijn. Wij bieden diverse behandelingen aan welke kunnen zorgen voor een mooie en volle haardos. We geven u dan ook graag advies over de mogelijkheden betreffende deze behandeling.

Start typing and press Enter to search