Als je een haartransplantatie in Amsterdam wilt ondergaan, is Clinic63 de aangewezen kliniek om behandeld te worden. Wij beschikken over een haartransplantatie arts met jarenlange ervaring in de FUE haartransplantatie methode. In Amsterdam bevinden zich diverse haartransplantatie klinieken. Van alle steden in Nederland heeft Amsterdam als enige stad meerdere haartransplantatie klinieken. Omdat Amsterdam de grootste stad van Nederland is, is dit natuurlijk niet vreemd.

De FUE haartransplantatie methode

Er zijn diverse haartransplantatie methoden waaruit u kunt kiezen. De meest uitgevoerde behandelingen zijn:

  • FUE haartransplantatie methode
  • FUT haartransplantatie methode
  • Haarstamcel transplantatie methode

Van bovengenoemde 3 haartransplantatie methodes is de FUE haartransplantatie de meest uitgevoerde. De reden hiervan is dat deze methode betaalbaar is en diverse voordelen heeft ten opzichte van de FUT haartransplantatie methode. Bij de FUE haartransplantatie methode blijft bijvoorbeeld geen litteken achter. Hierdoor is de hersteltijd ook veel korter dan bij de FUT methode.

Haartransplantatie Amsterdam ervaringen

Voordat u een haartransplantatie ondergaat, is het verstandig om eerst goed te zoeken naar ervaringen met haartransplantatie Amsterdam. Als u via Google zoekt op haartransplantatie Amsterdam ervaringen, komen er direct verschillende ervaringen naar voren. Opvallend is dat de verschillende haarklinieken in Amsterdam allemaal erg goed scoren. Clinic63 is ook erg trots op het cijfer dat wij krijgen van onze cliënten, namelijk een 9+. Op het gebied van tevredenheid onderscheiden wij ons op deze manier van de concurrentie.

Haartransplantatie Amsterdam kosten

Ondanks dat we gevestigd zijn op een A-locatie in Amsterdam en een zeer hoge tevredenheid hebben bij onze cliënten, bieden we onze haartransplantatie behandeling toch aan tegen zeer scherpe prijzen. Wij staan dan ook bekend om de scherpe tarieven waartegen we onze behandelingen aanbieden.

Kies voor een haarkliniek met hoge kwaliteit

Het is belangrijk dat u zich niet blind staart op een haartransplantatie aanbieding, actie of korting en alleen naar de laagste prijs kijkt. Bij deze behandeling om het haar voller te krijgen, is het van essentieel belang dat u kiest voor kwaliteit. Door te kiezen voor een kwalitatief hoogstaande haarkliniek, kunt u rekenen op een optimaal resultaat. Bij onze kliniek is het ook mogelijk om op andere manieren korting te krijgen, door de behandeling bijvoorbeeld te laten filmen. U kunt hierover informeren door tijdens het consult aan te geven dat u hierin geïnteresseerd bent.

 

Start typing and press Enter to search