Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Tanden witten

TANDEN WITTEN

Tanden witten
Voor het witten van de tanden wordt gebruik gemaakt van de laser Ultra Smile Express. Deze laser activeert een non-peroxide middel, waarmee de tanden binnen 15 minuten (afhankelijk van de conditie van uw gebit) tot wel zeven tinten lichter kunnen worden.

Behandeling
Bij het tanden witten wordt er gebruik gemaakt van een gevuld bitje. Dit bitje bevat natriumbicarbonaat dat ervoor zorgt dat de tanden gereinigd en lichter worden. De laser wordt vervolgens op dit bitje geplaatst. Het laserlicht verandert het oppervlak van de tanden van een bruin/gelige kleur in een lichtere kleur.

Tanden witten kan ook ingezet worden bij kunsttanden, kronen, facings, porselein, composiet en vulmateriaal. Echter, deze kleuren niet mee.

Bespreek vooraf met de behandelaar wat u van deze behandeling kan verwachten ten aanzien van de conditie van uw gebit.

Duur van de behandeling:
15 minuten

Nazorg:
Na de behandeling wordt aangeraden om gedurende 12 uur geen producten te nuttigen (roken, kunstmatige kleurstoffen, zure vruchten).

Tanden witten kosten:
Clinic63 staat bekend als kliniek met de beste prijs-kwaliteit verhouding van Nederland en België. De kosten voor tanden witten zijn dan ook slechts 99,-. Benieuwd naar onze acties? Kijk dan snel op de actiepagina.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Tanden Witten

Vraag & Antwoord – Tanden Witten

Een stralende witte lach, wie wilt dat nu niet? Helaas zijn er maar weinig mensen die dit van nature hebben. Door eten, drinken, roken en andere oorzaken kunnen tanden verkleuren. Het is dan een mogelijkheid om uw tanden te bleken. Er zijn echter ook minder ingrijpende manieren om tanden witter te maken. Tanden witten kan op verschillende manieren.

Werkt whitening tandpasta volgens de Consumentenbond?

Tanden witten kan volgens veel producenten van tandpasta eenvoudig met hun producten. In de praktijk blijkt echter dat dit minder goed werkt, dan wordt beloofd. Dit is onder andere uitgebreid onderzocht door de Consumentenbond. Wat blijkt nu, whitening tandpasta kan de beloftes helaas niet waar maken. De meeste soorten tandpasta, zowel de goedkope als de dure merken, scoren een onvoldoende op het gebied ‘witter maken’. Er zijn zelfs verschillende soorten tandpasta die niet beweren tanden te witten, maar op dit gebied beter scoren dan de duurste whitening tandpasta.

Zorg eerst voor een goede mondverzorging, als u gezonde, witte tanden wilt

Verzorgt u uw tanden goed? Dat wilt zeggen, houdt u rekening met wat u eet en drinkt? Rookt u niet? En poetst u minimaal tweemaal per dag uw tanden, gedurende 3 minuten met de juiste producten. Daarnaast is het volgens veel tandartsen ook belangrijk dat u uw tanden goed flost, om uw tandvlees en tanden gezond te houden.

Wanneer we advies vragen aan een tandarts over het poetsen van onze tanden, volgt vaak het volgende advies:

  • Poets uw tanden met een elektrische tandenborstel.
  • Poets niet uw tanden direct na het eten.
  • Vervang de borstel van uw tandenborstel regelmatig, bij voorkeur om de twee maanden.
  • Gebruik fluoride tandpasta.
  • Poets ook uw tong mee, omdat hier veel bacteriën op zitten.
  • Eet en drink zo weinig mogelijk producten waar suiker in zit.
  • Rook niet.
  • Koffie en thee kunnen ook zorgen voor tandaanslag.

Tanden witten; een aantal natuurlijke tips en trics

Er zijn verschillende manieren om voor het witten van tanden die niet op een natuurlijke manier worden gedaan, denk hierbij bijvoorbeeld aan tanden bleken of tanden polijsten. Er zijn echter ook en aantal natuurlijke manieren, als u wittere tanden wilt. Het gaat hierbij hoofdzakelijk om bepaalde voedingsmiddelen, waarvan bekend is dat deze een natuurlijk blekend effect hebben.

Het bekendste voorbeeld van tanden witten met een natuurlijk product is de aardbei. Een aardbei bevat een natuurlijk bleekmiddel, appelzuur. U kunt ervoor kiezen om de aardbeien gewoon te eten of door de aardbei te pureren en dit langs uw tanden te halen. Doe dit niet al te vaak, want te veel zuur kan uw tanden zwakker maken.

Daarnaast zijn basilicum en groene, knapperige groenten niet alleen gezond, maar ook geschikt om uw tanden iets witter te maken.

Tanden witten kan ook sneller!

Er zijn verschillende manieren voor tanden witten en tanden bleken. Bij Clinic63 kunt u uw tanden snel, eenvoudig en veilig laten witten. Een groot voordeel van tanden laten witten bij Clinic63, is dat dit snel, veilig en niet pijnlijk is. Het proces om uw tanden verschillende tinten witter te krijgen, duurt bij ons gemiddeld ongeveer 45 minuten. Er is ook nog de optie om uw tanden extra wit te maken, dit duurt 1,5 uur.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search