Afslanken

Bij Clinic63 begrijpen we hoe het is om ontevreden te zijn met uw lichaam of delen daarvan. Daarom streven wij ernaar om u te voorzien van een no-nonsense, privé en vriendelijke omgeving waar u zich comfortabel kan voelen terwijl u uw behandelingen ondergaat. Op deze manier krijgt u van Clinic63 een goed gevoel van binnen en buiten! Iedereen is verschillend en geen twee lichamen zijn hetzelfde. Dus, indien u dat wenst, zijn wij altijd bereid om u een pakket aan te bieden dat bij uw lichaam, planning en budget past. Samen werken wij eraan om u te helpen het lichaam te bereiken dat u wilt.

M.E.L.T Lypolaser

M.E.L.T. LYPO LASER

De M.E.L.T Lypo Laser is een laserbehandeling voor Body Contouring zonder dat er een naald aan te pas komt. De laserbehandeling stimuleert lokale metabolisme van vetcellen, die direct door het lichaam worden afgevoerd. De M.E.L.T. Lypo Laser is veilig in gebruik en natuurlijk in zijn manier om u te helpen om uw vet te reduceren waar u dat wilt.

Behandeling
Tijdens de M.E.L.T Lypo Laser behandeling worden diodelaser-platen op de huid geplaatst. Door middel van lichtstralen die warmte veroorzaken, wordt de lokale stofwisseling van de vetcellen geactiveerd. De vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd wanneer de patiënt daadwerkelijk sport, een dieet volg en/of op het voedingspatroon let en dagelijks voldoende water drinkt.

De M.E.L.T Lypo Laser wordt vaak ingezet bij buikjes, love handles, billen, bovenbenen, rug en armen. Sporten, een dieet volgen of op voedingspatroon letten en dagelijks voldoende water drinken zijn een voorwaarde voor een effectief resultaat.

Alleen een aangename temperatuurverhoging is tijdens de behandeling voelbaar.

Het is belangrijk om u te realiseren dat de M.E.L.T. Lypolaser geen behandeling is voor overgewicht of obesitas.

Voor een optimaal resultaat
6 – 10 behandelingen*

Interval
2x per week of 5x per 2 weken

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Consult
Clinic63 adviseert om eerst een gratis consult van tien minuten in te plannen. Tijdens dit consult bekijkt de behandelaar of deze behandeling geschikt is voor uw lichaamsbouw en kan u adviseren hoe de behandeling het meest effectief kan zijn.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search