Afslanken

Bij Clinic63 begrijpen we hoe het is om ontevreden te zijn met uw lichaam of delen daarvan. Daarom streven wij ernaar om u te voorzien van een no-nonsense, privé en vriendelijke omgeving waar u zich comfortabel kan voelen terwijl u uw behandelingen ondergaat. Op deze manier krijgt u van Clinic63 een goed gevoel van binnen en buiten! Iedereen is verschillend en geen twee lichamen zijn hetzelfde. Dus, indien u dat wenst, zijn wij altijd bereid om u een pakket aan te bieden dat bij uw lichaam, planning en budget past. Samen werken wij eraan om u te helpen het lichaam te bereiken dat u wilt.

Body Wrap

INFRARED BODY WRAP

De infrarood warmtetherapie ofwel Body Wrap, is een warmtedeken die zorgt voor een optimale lichaamsverwarming. Naast dat dit heerlijk ontspannend is, heeft het een passief afslankend effect en kan gebruikt worden als een hulpmiddel bij het afslanken.

De behandeling
Tijdens de Body Wrap behandeling wordt het lichaam tot aan de nek in de wrap – een soort slaapzak – gestopt. Hierin wordt de warmte opgehoogd tot 75 graden Celsius. Dit is afhankelijk van het gevoel van comfort. De behandelaar zal dit nauwkeurig monitoren en u te woord staan voorafgaand aan de behandeling.

Tijdens de behandeling gaat u transpireren. Mocht uw lichaam niet gewend zijn aan extreme hitte, dan kan het oplopen tot 500 gram transpiratie en u kunt tot 300 kilo calorieën kwijtraken (dit komt overeen met ongeveer 30 minuten joggen). Wanneer het lichaam aan het sauna-effect gewend raakt, is het mogelijk om zo’n 900 calorieën per keer te verliezen.

De Body Wrap is ook effectief bij artritis en gewrichtspijnen, menstruatiepijn, hart- en bloedvatencirculatie, pijn en stijfheid en het helpt het helen van wonden te bevorderen.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om na de behandeling ruime hoeveelheden water te drinken, minimaal 30 minuten per dag te bewegen en een gebalanceerd dieet te volgen. De body Wrap is een ondersteuning aan het afvalproces.

Duur behandeling
60 minuten

Voorbereiding
Clinic63 vraagt u om katoenen ondergoed en kleding te dragen. Bij voorkeur een katoenen shirt en katoenen legging of broek. Breng een extra set kleding mee, aangezien u gedurende de behandeling veel gaat transpireren.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search