Afslanken

Bij Clinic63 begrijpen we hoe het is om ontevreden te zijn met uw lichaam of delen daarvan. Daarom streven wij ernaar om u te voorzien van een no-nonsense, privé en vriendelijke omgeving waar u zich comfortabel kan voelen terwijl u uw behandelingen ondergaat. Op deze manier krijgt u van Clinic63 een goed gevoel van binnen en buiten! Iedereen is verschillend en geen twee lichamen zijn hetzelfde. Dus, indien u dat wenst, zijn wij altijd bereid om u een pakket aan te bieden dat bij uw lichaam, planning en budget past. Samen werken wij eraan om u te helpen het lichaam te bereiken dat u wilt.

Afslankpakket

AFSLANKPAKKET

Bereik uw gewenste gewicht met het afslankpakket. Het Afslankpakket bestaat uit een combinatiepakket van een M.E.L.T. laserbehandeling en een Body Wrap behandeling. De combinatie van deze behandelingen is een effectieve manier om af te vallen.

De M.E.L.T. Lypo laser is een laserbehandeling voor Body Contouring zonder dat er een naald aan te pas komt. De laserbehandeling stimuleert lokale metabolisme van vetcellen die direct door het lichaam worden afgevoerd.

De M.E.L.T. Lypo Laser is veilig in gebruik en natuurlijk in zijn manier om u te helpen om uw vet te reduceren waar u dat wilt. De infrarood warmtetherapie ofwel Body Wrap, is een warmtedeken die zorgt voor een optimale lichaamsverwarming. Het heeft een passief afslankend effect en kan gebruikt worden als een hulpmiddel bij afvallen.

De M.E.L.T. Lypo Laser werkt op het vet terwijl de body wrap werkt op het vocht in uw lichaam. De combinatie van beide behandelingen zorgt voor een optimaal resultaat.

De behandeling
Clinic63 start met de M.E.L.T. Lypo Laser behandeling. Dit is een behandeling van 25/30 minuten. De M.E.L.T. Lypo Laser stimuleert de vetcellen om kleiner te worden. Tijdens de M.E.L.T. Lypo Laser behandeling worden diodelaser-platen op de huid geplaastst. Door middel van lichtstralen die warmte veroorzaken, wordt de lokale stofwiseling van de vetcellen geactiveerd. Na deze behandeling krijgt u de gelegenheid om water te nuttigen en tevens om u om te kleden.

De Body Wrap is een behandeling van 60 minuten waarbij u tot aan uw nek in een warmtedeken ligt. Hierin wordt de warmte opgehoogd van 25 tot +/- 75 graden Celsius. Tijdens deze behandeling komt uw behandelaar regelmatig kijken en wordt er overlegd of de temperatuur verlaagd of verhoogd moet worden. Tijdens deze behandeling gaat u veel zweten en is het mogelijk om 300 kilo calorieen kwijt te raken. Na de behandeling krijgt u de mogelijkheid om u zelf op te frissen.

Duur behandeling
120 minuten

Advies
Na de behandeling raadt Clinic63 u aan om 2 liter water te drinken, dezelfde dag 4 uur na de behandeling te sporten en een legging en T-shirt plus handdoek mee te nemen voor de Body Wrap behandeling. Het is een combinatie van verschillende factoren die zorgen voor een optimaal resultaat.

Contra-indicaties
M.E.L.T. Lipo Laser: Zwangerschap, pacemaker. hoge bloeddruk, menstruatie, spiraal en lymfklier/leveraandoeningen

Body Wrap
Hartklachten, diabetische clienten, nierfalen, open wonden, koorts, zwangerschap, schildklieraandoeningen en hoge bloeddruk.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Afslankpakket

Afslankpakket

Wat wordt er besproken tijdens het afslankpakket consult?

Voordat u er voor kiest om een afslankpakket behandeling te ondergaan, is het belangrijk dat u bij ons op consult komt. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunt u uw wensen voorleggen en uitspreken wat uw verwachtingen van de behandeling zijn. Wij bieden diverse behandelingen aan welke kunnen zorgen voor een mooie huid en een frissere blik. We geven u dan ook graag advies over de mogelijkheden betreffende deze behandeling.

De afslankpakket prijzen?

Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan. De afslankpakket prijzen kunt u vinden in het tarieven overzicht.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search