Afslanken

Bij Clinic63 begrijpen we hoe het is om ontevreden te zijn met uw lichaam of delen daarvan. Daarom streven wij ernaar om u te voorzien van een no-nonsense, privé en vriendelijke omgeving waar u zich comfortabel kan voelen terwijl u uw behandelingen ondergaat. Op deze manier krijgt u van Clinic63 een goed gevoel van binnen en buiten! Iedereen is verschillend en geen twee lichamen zijn hetzelfde. Dus, indien u dat wenst, zijn wij altijd bereid om u een pakket aan te bieden dat bij uw lichaam, planning en budget past. Samen werken wij eraan om u te helpen het lichaam te bereiken dat u wilt.

Huidverstrakking

ACCENT XL HUIDVERSTRAKKING

De Accent XL laser maakt de huid strakker door middel van onschadelijke radiofrequente straling. Deze straling dringt door in de huid en verwart het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen aangemaakt waardoor de huid strakker wordt. De Accent XL is daarom effectief bij sommige vormen van cellulitis en zones waar de huid wat slapper is zoals bij een onderkin en lovehandles.

De radiofrequente straling kan tijdens de behandeling warm aanvoelen en op sommige plekjes heet/gevoelig. Dit is van hele korte duur en trekt binnen enkele seconden weer weg. Er wordt een olie tussen uw huid en de laser aangebracht. Doordat de behandelaar de laser continue beweegt, wordt de warmte over de huid verspreid en verkleint dit de kans op een ongemakkelijk gevoel. Uw huid zal na de behandeling wat rood zijn en warm tot gloeiend aanvoelen. Dit zal enkele uren na de behandeling vanzelf verdwijnen.

De behandeling

Diverse zones kunnen behandeld worden. Per behandeling worden 2 zones van 10×20 cm behandeld. U kunt uit de volgende zones kiezen:

  • Billen
  • Bovenbenen
  • Buik
  • Rug
  • Heupen
  • Dijen
  • Binnenkant bovenbenen
  • Binnenkant knieën
  • Bovenarmen
  • Onderkin

Het resultaat van Accent huidverstrakking kan al snel zichtbaar zijn. Ook is er een langetermijneffect. Omdat de huid zich continue blijft herstellen is pas na twee tot vier maanden het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Duur van de behandeling – 20 – 30 minuten

Voor een optimaal resultaat – minimaal 6 behandelingen*

Interval – 1 – 2 weken

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Advies

Clinic63 adviseert om 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met de zon te vermijden.

Consult

Als u de Accent XL behandeling voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand aan deze behandeling een kosteloos consult in te plannen. Tijdens het consult van 10 minuten legt de behandelaar de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search