Acties in April

Wij hebben regelmatig exclusieve acties en aanbiedingen voor verschillende behandelingen. Neem hier een kijkje om te zien welke acties en aanbiedingen wij momenteel hebben. Wilt u meer informatie over onze klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

IMAGE Skincare peelings

Tijdens onze peelings maken wij gebruik van het revolutionaire cosmeticamerk IMAGE Skincare, die is gericht op professionele huidverjonging. Wij bieden verschillende peelings aan.

Normaal voor €79,- en nu voor slechts €59,-

Meer informatie

SkinTotal Meet&Treat

Een progamma die zorgt voor huidverjonging van binnenuit door middel van laser- en lichttherapie. Door middel van deze kennismakingsbehandeling willen wij u kennis laten maken met dit programma.

Normaal voor €79,- en nu voor slechts €59,-

Meer informatie

Microdermabrasie behandeling

Een veilige mechanische peeling die de dode huidcellen verwijderd, die de huid direct gladder maakt.

Normaal voor €49,- en nu voor slechts €29,-

Meer informatie

CO2-laser behandeling

Verminderen van rimpels, het verstrakken en egaliseren van de huid en het verkleinen van poriën.

Gelaat behandeling normaal voor €1.250,- en nu voor slechts €999,-Decolleté behandeling normaal voor €1.000,- en nu voor slechts €749,-

Meer informatie

Laser ontharen

Met de Soprano laser wordt een snelle manier van ontharen geboden. Wij bieden u nu een aanbieding voor 6 okselbehandelingen.

Normaal voor €250,- en nu voor slechts €199,-

Meer informatie

Start typing and press Enter to search